GENSYN MED GROM - ROM PT. 3

DA FORTUNATO – ROM PT.4

Photobucket

Photobucket

Normalt når man er ude og rejse, så ved man, at hovedreglen er, at jo tættere man kommer på de store seværdigheder, jo dårligere og dyrere bliver maden. Heldigvis er der også undtagelser til sådan en regel – og Da Fortunato al Pantheon er én af dem.

Den ene dag rendte jeg rundt med min mor og papfar og vi var ved at være godt sultne, mens vi forgæves forsøgte at finde et særligt område. Pludselig stod vi foran Pantheon og tænkte straks, at vi da virkelig måtte væk herfra for at få noget ordentlig mad. Heldigvis kom min papfar i tanke om, at han havde læst om en restaurant i nærheden i den udmærkede spiseguide “Spis med Anders Grøndahl i Rom”. Den kom op af tasken, og sørme om vi ikke lige var gået forbi det omtalte spisested.. Ti skridt tilbage og skrup-frokost-sultne ind på Da Fortunato.

Og tjek lige hvilket syn der ventede os derinde.

Photobucket

Anders Grøndahl anbefalede parmaskinke, bøffelmozzarella og pasta al vongole – det var lige præcis hvad vi kastede os ud i.

Photobucket

Parmaskinken og bøffelmozzarellaen delte vi alle tre til forret. Pyha, hvor er det vildt at noget så simpelt, kan smage så fantastisk. Sådan en frisk bøffelmozzarella kan jo på ingen måde sammenlignes med sådan en “dødsyg” supermarkedsmozzarella herhjemme.

Photobucket

Derefter kastede min mor sig over en risotto med asparges. Utrolig mild, men med et lille skud ekstra parmesan og peber, udviklede smagen sig hurtigt til noget meget større. Skøn ret.

Photobucket

Min papfar og jeg fik begge spaghetti alle vongole – spaghetti med venusmuslinger. En smuk ret, som smager fantastisk. Der er som oftest en anelse chili i, som giver retten en anelse kant. Det var der også i denne. Lige tilpas efter min smag!

Jeg overtalte mine forældre til at snuppe kaffen her, så husets kaffe sprang vi over. Det samme med desserten. Det må blive en anden gang, for jeg kommer helt sikkert gerne igen 🙂

Jeg ved faktisk ikke hvad måltidet endte med at koste, men i Anders Grøndahls guide, kan jeg se at han sætter lejet til et sted mellem medium og dyrt. Maden var virkelig god og det var et fint mix af lokale og turister, der gæstede stedet. Vi var alle tre tilfredse og man følte sig bestemt ikke taget ved næsen. Om priserne har fået et lille hak op på grund af beliggenheden skal jeg ikke kunne sige, men hvis de har, er det er jo egentlig meget naturligt, når man tænker på husleje og den slags :-).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GENSYN MED GROM - ROM PT. 3