SÅRE SIMPEL SALAT

KYLLE-RYLLE SOM SALAT

PhotobucketOK – nu må I ikke tro at vi laver en gentagelse af efteråret, hvor vi nærmest i en måned kun postede om supper i alskens afarter – men altså, hver sin årstid, hver sin spise. Og ligesom efterår og vinter er gode til suppe, så er forår og sommer jo fantastiske til salater. Salater er nemt, hurtigt og let, og så tillader de at man bruger sin tid i solen fremfor køkkenet (og netop derfor kan vi nok ikke love, at vi ikke kommer til at spamme jer bare en lille smule med sommerlige salater de næste par måneder:)).

I forbindelse med weekendens sommerhustur skulle vi netop have gang i en lynhurtig omgang aftensmad til fredag aften, hvor vi fræsede fra byen efter arbejde, og derfor ikke havde et sekund at spilde i køkkenet, når nu sommerhusets terasse og den sidste solskin ventede os derude.

Vi købte derfor en Boys kylling (og ja – I know… den skriver vi også meget om for tiden!) med fra Nørrebrogade, som skulle udgøre kernen i salaten. Da vi nåede sommerhuset fik Boys-kyllen følgeskab af en omgang fintsnittet spidskål, et bundt grønne asparges i små stykker, fintsnittede radiser og forårsløg, og et par avokadoer i tern. Hertil kogte vi en stor håndfuld små kartofler, der blev skåret over på tværs. Hele baduljen blev rørt sammen med en klassisk dressing af olivenlie, sennep, citronsaft og salt og peber, og så var der ellers dømt fyldig kylle-rylle salat og solnedgangshygge på terassen. Sommer er nu en rigtig rar ting!

Photobucket

2 kommentarer

 • Uhm, ser rigtig lækker ud! Må jeg spørge hvad det er for nogle læskende små flasker, der skal stille tørsten?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Monstercircus – de læskende drikke var disse fra Bryggeri Skovlyst: http://skovlystproduction.dk/sortiment/sommerhvede. Jeg synes de var helt OK, men resten af bordet (der er mere habile øldrikkere end jeg) synes de var for søde/bitre pga. smagen af grape – og så med meget lav alkoprocent – bare så du er advaret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅRE SIMPEL SALAT