BJØRNEKÆLDEREN!

UNDTAGELSESTILSTANDE

Photobucket Efter i flere måneder at have glædet mig ustyrligt meget til at skifte NV ud med Frederiksberg, oprandt Store Flyttedag endelig her i fredags – til lidt mere delt fornøjelse end jeg måske liiige havde regnet med. For hold nu kæ.. hvor er det hårdt at flytte!! Oveni hatten krydrede jeg så lige Store Flyttedag med en omgang hardcore ondt i halsen, begyndende forkølelse og tadaaa… øjenbetændelse – flot som 30 årig!! Og som om det ikke var nok, så havde vejrguderne valgt at kaste et mindre skybrud ned over byen lige præcis midt i flytningen.

Nå men altså, som en sød veninde sagde i telefonen, så er det vist god boligkarma, hvis man har en hård flyttedag – det vil jeg vælge at tro på:) Og takket være et rigtig stærkt og sejt flyttehjælper-hold lykkedes det tilmed at få flyttet seks års rod på effektive 2 timer!

Det der dog er allermest skørt med sådan en omgang flytteri er de undtagelseslignende tilstande man hurtigt får indrettet sig under. Pt. aner jeg fx ikke, hvor det meste af mit tøj er, men jeg har en seng, en sofa og en computer med netforbindelse, og så kører det egentlig helt ok. Tilmed er jeg nu nogenlunde kommet på plads i mit nye køkken, og det betyder at undtagelsestilstandene i mit madindtag endelig kan lette. Har godt nok spist meget mærkelig mad den sidste uges tid, mens jeg har haft to halve hjem pakket ned i flyttekasser! Topmålet var vist den dag, hvor jeg kun spiste gulerødder og gammelt rugbrød – eller var det måske i søndags, hvor menuen stod på en blanding af kold pizza, te og havregrød (i nævnte kronologiske rækkefølge…).

Photobucket Derfor var det også med stor glæde, at jeg her i går kunne bikse en fyrstelig omgang middag sammen af en old school hakkebøf serveret med pandestegt spidskål, løg og squash, squeezed med lidt citronsaft, sennep, salt og peber – uhhmm – det er utroligt så godt enkel mad kan smage, når det er tilberedet i ens eget (og nye) køkken:)

 

3 kommentarer

 • Taktikken til at kunne overskue syv milliarder flyttekasser (plus/minus) er at nummerere kasserne og så oprette et dokument på computeren, hvor nummer og indhold noteres.
  Hvilket er en kæmpe fordel hvis nogle kasser skulle indeholde flere forskellige kategorier.
  Det gjorde min udpakning noget lettere.

  Det hjælper ikke dig i dit flyttekaos, men det kunne ske at andre kunne bruge tippet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Wow – supertjekket flyttetaktik Sacha! Og bestemt et godt tip! Ville ønske at jeg havde været så overskudsagtig at jeg havde gjort noget lignende – men det må blive næste gang (selvom jeg lige nu håber at der er RIGTIG lang tid til næste gang) 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg havde midlertidig adresse i en periode, hvilket var årsagen til at jeg gerne ville vide hvad kasserne gemte.

   Men jeg vil helt klart bruge det igen, når jeg forhåbentligt flytter indenfor det næste halve år.

   Nå ja, jeg elsker lister 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BJØRNEKÆLDEREN!