SVINSK GOD PAPARDELLE - ROM PT. 6

ROSKILDE + GOURMET BURGERS

PhotobucketEfter i et halvt år at have hjulpet de gode folk på Roskilde Festival med at kommunikere om maden på årets festival (som Julie har berettet om her), oprandt i lørdags endelig dagen, hvor vi selv for første gang kunne sætte tænderne i noget af al den mad, vi har savlet over, mens vi har skriblet løs om godterne.

Det er godt 12 år siden jeg selv sidst var på festival, og jeg havde inden vores arbejde med festivalen i år stort set ingen erindring af mit madindtag, andet end at den sandsynligvis har stået på lejrmad suppleret af lidt spaghetti kødsauce og hvad gymnasie-SU’en ellers lige rakte til. Derfor er det også super fedt, når man er et madøre som mig, at opleve, at der virkelig er mange tjekkede boder med på festivalen i år.

En af de boder, der stod på tjeklisten til et besøg, efter at have skrevet om deres udvalg, var Haché Gourmet Burgers, der normalt er at finde tæt ved Nørreport i København. Jeg har faktisk aldrig været på deres  restaurant i København, men mange gange tænkt den var et besøg værd. På festivalen har de simpliceret deres menukort væsentligt, så den står på en række klassiske burgere, en vegetarversion og sågar også en morgenmadsversion, samt gode håndskårne fritter med diverse mayoer til. Prisen er også tilsvarende simplificeret – 50 kroner for en burger og 30 kroner for fritterne.

PhotobucketVi hoppede alle fem sultne damer på deres klassiske burger med røget bacon og cheddar, toppet op med nogle af de førnævnte fritter og en fandens god hickory-smoked chili mayo!

Vi arriverede ved boden sådan ca. 5 minutter over åbningstid kl. 18.00 på første åbningsdag, og for at være klar til første hold af mægtigt sultne (og mere eller mindre berusede) festivalgæster, havde boden tilsyneladende forsøgt at klargøre burgerne på forhånd – dog med det ærgerlige resultat, at de var jævnt lunkne, da vi fik dem. Lise tog sig sammen og bemærkede dette til personalet, der fluks fiksede os nogle nye og lunere burgere – og det gjorde alverden til forskel.

Nu var der tale om en god simpel burger af reelle ingredienser, hvor særligt cheddaren må fremhæves for rent faktisk at smage af cheddar og ikke et eller andet mærkværdigt blødt blandingsprodukt, som ellers ofte kan være tilfældet. Og igen må jeg jeg fremhæve mayoen til fritterne, der virkelig smagte røget, stærkt og godt – tror jeg må eksperimentere med en hjemmegjort version med noget røget chili og paprika hjemme på Frederiksberg-matriklen når festivalen er overstået!

PhotobucketPhotobucketSumma summarum – skal du selv på festival i år, er Haché Gourmet Burgers et besøg værd! Se selv, hvor glad denne fulde unge mand, udklædt som Ulven Peter (ha ha), var for sit første måltid efter en nat i kø til festivalen kun bistået af flydende sager 😉

Hache Gourmet Burgers ligger i Camping East området.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SVINSK GOD PAPARDELLE - ROM PT. 6