ROSKILDE + GOURMET BURGERS

TOMATMAD SUPREME

PhotobucketTilbage i maj-ish da solen for første gang tittede frem, nød jeg en søndag formiddag en hyggelig frokost i haven sammen med mine veninder C og M. Frokosten stod dengang blandt andet på en herligt sommerlig tomatmad, som man næsten glemmer hvor godt kan smage i vintermånederne, hvor tomaterne herhjemme er en bleg og smagfattig omgang.

Og netop erindringen om denne fine mad, som vi spiste tilbage i maj, fik mig til crave en tilsvarende her i går aftes, da jeg var hjemme og vende i civilisationen inden turen igen gik til festivalpladsen.

Gårsdagens version kan næsten tale for sig selv – for nemmere bliver det næsten ikke! Godt rugbrød fra Meyers, Hellmanns fuldfede mayo, et par gode tomater, friskhakket purløg, oregano og basilikum, et kværn peber og drys salt – og haps, så har du en herlig mundfuld sommer klar til indtagelse. Og yes – den var præcis lige så god som jeg huskede den:)

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

4 kommentarer

 • Ser meget lækkert ud! Vildt at sådan en simpel tomatmad nu nogen gange kan være det bedste i verden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Julie – ja, det var lige præcis sådan jeg havde det – det var det absolut eneste jeg havde lyst til at spise i går – og det var helt perfekt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agathe

  Åhh tomatmadder er bare SÅ simpelt og alligevel SÅ himmelske! Når vi er på ferie i Tyrkiet er det bedste jeg ved en mad med deres super lækre bøftomater fra grøntmarkedet midt i byen…mmm

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Ahh ja – tomater fra de sydligere himmelstrøg er altså også bare heeelt fantastiske – jeg har en lignende craving når jeg er i det græske med tomatmadder af tomater, creme cheese og godt drys af salt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROSKILDE + GOURMET BURGERS