LØRDAGS-SNURRER

FIN FÅREBRIE

PhotobucketSkulle her i går aftes liige hurtigt forbi Irma og stocke op på lidt hverdagsmandler og hverdagsrosiner (sandsynligvis mere herom senere!), og skulle virkelig ikke have andet med hjem tili køkkenet, da jeg rejser tre dage til Berlin i aften……

Men altså – det går jo ikke, ikke at slå til, når der ligger sådan en fin lille fårebrie fra Knuthenlund i kølemontren og er sat hele 29 kroner ned (til de lidt mere spiselige 30 kroner for den lille fætter). Kan nemlig mindes, at jeg fik den fine brie til morgenmad i hin tid, da jeg var på Hotel Saxkjøbing med mit arbejde – og at den gjorde sig gevaldigt godt på nogle af Meyers gode ølandshvedeboller (Meyer har både en finger med i spillet mht, Knuthenlund og Hotel Saxkjøbing, så vidt jeg husker. Rettelse: Meyer har kun en finger med i spillet på Hotel Saxkjøbing – og er bare mægtigt begejstret for Knuthenlunds produkter, som han bl.a. forhandler i deli’erne:)).

Nå men altså – er du også en brie-fan og ikke bange for får – så sving forbi Irma og und dig selv den lille fine fårefætter – den er på tilbud til og med lørdag. Jeg vil i al fald glæde mig til at komme hjem fra Berlin, bage et par gode boller efter denne forskrift (eller måske bare snyde og købe nogle hos nærmeste Meyers biks på vejen) og hapse mig en briemad!

PhotobucketPhotobucket

7 kommentarer

 • Line

  Mums! I hvilken Irma var du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   hej Line – lige præcis:) Og jeg var i Irma ved Nørreport (den lige ved siden af McDonalds)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Super! Jeg må forbi 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meyer har ingen fingre i Knuthenlund, men kan lide dets produkter 🙂
  Skal du en anden gang til Lolland, bør Knuthenlund besøges – åbningstider, arrangementer m.m. kan læses på Knuthenlunds hjemmeside!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • …når forkert info bringes på sin blog, ja da bør “man” vel snarest sætte rette ting på plads, ik’?, og takke for korrekt info!! Nåh nej, det gider du ikke 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Anjoe

   Tak for din opklaring mht. Meyer og Knuthenlund/ikke Knuthenlund relationen – det har sandsynligvis været hans begejstring for produkterne jeg har mikset sammen med at han har en finger med i spillet. Årsagen til, at du ikke har hørt fra mig før og at teksten ikke er blevet rettet, er at jeg har været 4 dage i Berlin med mit arbejde, så jeg har ikke set dine kommentarer før her til aften – det vil fluks blive rettet:)

   Ha’ en rigtig god aften,
   Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt fint og OK; var måske lidt irriteret over en såkaldt storskribent madmæssigt, der brokkede sig ovenud meget omkring en kommende messe for fødevarer, fordi en film omkring dyrevelfærd ikke måtte bringes – det læste jeg så på en anden blog alligevel var accepteret, samt at et panel af deltagere skulle i felten. Det kommenterede jeg hos ham, og han gav mig ret – skulle bare lige få sat det ind på sin blog. DET har han stadig ikke gjort 🙁
  Men jeg undskylder gerne nok en gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LØRDAGS-SNURRER