PÅ FUGLEBJERGGAARD

CHIPS TIPS

PhotobucketHer sidste lørdag eftermiddag rendte jeg rundt i Frederiksberg centeret (ja – sådan en center-type er jeg så åbenbart blevet, efter at jeg er flyttet til postnummer 2000!!) og brændte penge af  på en masse mærkelige småting, som lige pludselig virkede enormt nødvendige.

Blandt andet gik min tur i lørdags til Søstrene Grene, som jeg til gengæld ikke kan mindes at have sat mine fødder i siden mine teenage-år, hvor det til gengæld også var yndlingsfritidsbeskæftigelse nr. 1 at tage 400S til Lyngby Centeret (hov – var vist også sådan en center-type som teenager…) og storshoppe alle lommepengene op på servietter, indfarvede lys, mini Haribo-poser og alskens andet gøgl.

Gøgl må det siges, at søstrene stadig gør sig i! Og der røg da også lige en fin æske (jeg stadig ikke ved, hvad jeg skal putte i!), sjove filtkugler (drømmer om at lave mit eget HAY pinocchio-tæppe…) og diverse melamin-køkken redskaber (hvem har ikke brug for små hvide soyaskåle til sushien?) ned i kurven, inden jeg slap ud af butikken.

PhotobucketPhotobucketMen det virkelig lille fine fund jeg gjorde mig den lørdag hos søstrene var denne pakke Salt n’ Vinegar Boxer Chips for ca. 9.78 (elsker deres ukurante decimal-beløb!!).

PhotobucketGenerelt er det jo ikke til at opstøve ordentlige salt and vinegar chips her i landet, så at der bare lige lå sådan en fin lille pakke af slagen lige om hjørnet fra mit hjem, var et hit i sig selv. At indpakning, størrelse og smag, så også var i top, gjorde bare det hele endnu bedre! Æsken, som chipsene er pakket i, folder sig ud som en slags lille kvadratisk skål, når du åbner den – smart! Det gør den helt perfekt til solo-chips indtagelse en tarvelig søndag aften i sofaen – eller som deling mellem to veninder til en bif-tur, bil-tur, shopping-tur eller andre steder, hvor man skal håndtere at spise chips samtidig med, at man gør alt muligt andet! Man kan også lige se sig selv anrette en rigtig engelsk pubmiddag med en god hjemmelavet burger og så disse fine chips på middagsbordet on the side – arrhmen altså – der er masser af muligheder i sådan en lille bakke chips!

Boxerchipsene fandtes også i alskens andre varianter – så hvis du ikke er til salt n’ vinegar smagen, er der helt sikkert en anden go’ smagsvariant, der bør prøves.

Hvad er jeres yndlingschips?

PS – en veninde og jeg havde allerede delt halvdelen af æskens indhold, da disse billeder blev taget, så det er ikke fordi, de er nærige hos Boxerchips, at der er lavvande i æsken:)

Photobucket

4 kommentarer

 • Åh… Har kigget på dem et utal af gange, men endnu ikke hevet det med hjem.

  Grenes er et fantastisk sted, især op til jul med deres kæmpe udvalg af skægge glaskugler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg har smagt dem – endda et ret pudsigt sted især i forhold til at SG også har dem. Det var nemlig i Icelandairs fly på vej til Island 😉 havde bestemt ikke set det komme at SG har dem.

  Mht boksen så er den jo optimal på flyet pga. skålfunktionen 🙂
  Og clipsene – dejlig sprøde og vanedannende 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror også salt and vinegar er mine yndlings.. Fra Lays! Når man kan mærke (eller ikke mærke) sin tung syre væk… så er man ved at være der..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Det er lige præcis det man gerne vil ha’ 🙂 Og Lays er helt bestemt blandt favoritterne!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ FUGLEBJERGGAARD