DRIK DIT URTEBED - DIY URTETHE

FERIE I FISK

Photobucket

Photobucket

Sad lige og bladrede mine feriebilleder igennem og blev nødt til at dele disse med jer. Jeg er så heldig at være indehaver af en kæreste, der godt kan lide at dykke rundt og fange fisk med harpun. Det betyder at vi spiser en del fisk om sommeren, når Clausen går på jagt.

Det er jo superfedt og sjovt at se hvad der kommer på af havet. Og så sparer man jo rimeligt mange penge, når ens kæreste kan gå ned og hente fisk op af havet selv. Oftest er det skrubber og rødspætter, der kommer med op. Slethvar og pighvar kommer også en gang i mellem på spyddet – og da vi var i sommerhus og fik besøg af mine forældre, var det sørme en ørred, der kom lidt for tæt på Clausen.

 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Den fine ørred blev straks renset, smækket i ovnen med urter og citron og bagt. Clausen piskede en hollandaise mens der blev kogt nye kartofler. Fantastisk og uventet superfrokost.

Photobucket

Og de andre fisk blev fileteret og en lækker suppe blev kogt på fiskeben og rejeskaller. Suppen blev blot hældt over den rå fisk og rejerne, så fisken blev tilberedt supernænsomt. Ahm.

Glæder mig allerede til næste sommer!

2 kommentarer

 • Camilla

  Hold da op en sej action kæreste du har! Hvor er det lækkert med friske-harpunfangede fisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hej Camilla. Ja han er godt nok ret sej. Og jeg bliver altid lidt imponeret over det med at man kan gå ud og hive frisk mad op af havet (hvilket jo er totalt absurd – det er jo sådan man gør, eller i hvert fald gjorde i en milliard million år) 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRIK DIT URTEBED - DIY URTETHE