RYSK - SVENSK/RUSSISK MEJERILIR

HUSKEKAGE

Photobucket

Husk husk: vores fine kagekonkurrence slutter i morgen kl. 12 nul dut!

I går holdt jeg fødselsdagsfest og én af kagerne på bordet var denne supersmumsede citron-birkes kage fra Camilla Plums kommende kagebog. Vi fik nemlig et sneakpeak af bogens indhold og jeg kunne simpelthen ikke lade være med at lave denne kage! Den var lige så god, som jeg forestillede mig – så jeg glæder mig meget til at få mine klistrede kagefingre i hele bogen på fredag og finde flere gode opskrifter.

Du kan også få en bog, smage på alle kagerne og have en rigtig hyggelig fredag eftermiddag i selskab med fru Plum. Deltag lige her! Der er stadig gode vinderchancer! 🙂

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RYSK - SVENSK/RUSSISK MEJERILIR