OG VINDEREN ER...

LIDT SØDT – LIDT NYT

Photobucket

Pyha.. Jeg fyldte 30 i mandags og søndag stod den på fødselsdagsfest af den større slags. Jeg er nemlig så heldig at være udstyret med en stor sammenbragt familie – og en god del venner kommer også, så vi nærmede os de 55 gæster. Det er ikke mange gange jeg har lavet mad i den størrelsesorden, men det gik faktisk udmærket – mere om dette i et senere indlæg.

Weekenden stod derfor på forberedelser en masse. Jeg nåede dog også at lave lidt lækker til mine kolleger, som vi nød om mandagen. De skulle jo også mærke, at jeg fylder rundt, så jeg besluttede mig for at forkæle dem (og mig selv) med den gode Annes chokotrøfler. De kan virkelig anbefales!! Jeg planlægger allerede at de skal være en del af årets julekonfekt-udvalg, måske pimpet med lidt af julens krydderier.

Undervejs i processen fik jeg insta-hjælp af Anne over – ja – Instagram (min store obsession pt., find mig på @djuliwood, hvis I vil tjekke mine madvaner og hverdagsskud ud). Totalt god service!

Da jeg skrev ud til mine kolleger at jeg ville tage “lidt sødt” med om mandagen, skrev en kollega tilbage “det er lidt sødt … at fylde 30 :-)” som i: Det er lidt sødt, at du kun bliver 30 år – faktisk rigtigt rart, når man lige kan få sat sin potentielle 30-års-krise lidt i perspektiv.

Photobucket

På min sidste indkøbsrunde op til weekendens fødselsdagsfestivitas tog jeg mig endelig sammen og købte to stks superfine viskestykker, som jeg har luret på i noget tid nu. De er klassiske – og så alligevel med et twist. De skal lige en tur i vaskemaskinen for at få gang i sugeevnen, men så glæder jeg mig til at de skal pynte lidt i mit voksenliv.

Og så er det jo meget rart at man kan glæde sig selv med et lille køkkengears-treat til bare 33 kr pr. stk. 🙂

4 kommentarer

 • nøj nogle fine viskestykker!

  //Maria Silje
  http://www.hairbymariasilje.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Guide til hvordan man bespiser 55 mennesker modtages med kyshånd!!! Tillykke med de 30. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hej Ida
   Tak! Ja jeg tænkte også, at jeg ville lave et indlæg om det – kunne nemlig godt selv have brugt lidt tips og tricks, men det gik nu fint. Skal du bruge guiden inden en særlig dag? Bare lige så jeg ved om jeg skal skynde mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OG VINDEREN ER...