HELT I KAGE - KONKURRENCE

MANDLER + ROSINER = SNACKLOVE

PhotobucketDer er nok ikke nogen tvivl om, at vi her på G&G er glade for Irmas hverdagsprodukter, så vil ikke udbrede mig særlig grundigt om det faktum, at disse rosiner og mandler er fra denne dejlige hverdagsserie – blot konstatere at indpakningen stadig er virkelig fin – både sammen og hver for sig;)

PhotobucketPhotobucketNej, det som dette indlæg i virkeligheden skal handle om, er den herlige forening af rosiner og mandler som morgensnack, eftermiddagssnack og aftensnack – ja egentlig bare på alle tider af døgnet, hvor man skulle have en craving for et eller andet sødt og godt, men samtidig gerne vil være en lille smule sund.

Jeg havde faktisk lidt gået og glemt kombiens fortræffeligheder indtil jeg her i sidste weekend skulle til Berlin og traske rundt på en techmesse (i arbejdsøjemed) 7 timer hver dag. Og på sådan en messe er der rimelig langt mellem sunde snackalternativer, nu mindre man tæller currywurst og pizzaslices som en sund snack , skulle jeg hilse og sige. Derfor var det også guld værd med sådan en lille nødsration af mandler og rosiner, godt pakket ned i en praktisk IKEA genluks-pose, til at stille den værste sult og snack-trang i løbet af dagen.

Hvad spiser I når den hurtige sult skal stilles?

PS – HUSK AT DELTAGE I VORES HELT I KAGE CAMILLA PLUM KONKURRENCE, HVIS DU ER VILD MED KAGER OG INGEN PLANER HAR FREDAG EFTERMIDDAG D. 14. SEPTEMBER:)

PhotobucketPhotobucket

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELT I KAGE - KONKURRENCE