OG SÅ I GÅRDBUTIKKEN..

NY YNDLINGSDRIK – OG HILSEN FRA POLEN

Photobucket

Jeg har lige været et smut i Polen for at besøge nogle venner. Som altid skulle vi jo lige tjekke de lokale delikatesser ud og blev i den forbindelse anbefalet denne frække sag. Øl med ren grapefrugtjuice! Ikke en kombination jeg lige havde set komme, men den var dejligt forfriskende og ikke for sød. Farven er også smuk: rød grapefrugt og god øl i skøn forening.

Heldigvis får jeg muligheden for at smage på herligheden igen – der røg nemlig to flasker med hjem i kufferten! Jaij! Det var dog ikke det eneste der kom med hjem – resten skal jeg nok vise en anden dag 🙂

7 kommentarer

 • Nanna

  Elsker polsk mad- alt lige fra pølser, sovs, pirogger, juice, slik og kage! Har haft en Eks som var fra Polen.
  Min glæde blev meget stor, efter jeg flyttede til Kbh og fandt en polsk forretning med ALT det jeg savner 🙂
  P.s smagte du deres “kvindeøl” øl blandet med saft? Puuuhhaaa :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Fedt Nanna! Er det butikken på Åboulevarden, du shopper i? Jeg fik også pirogger og læækre pølser og syltede agurker. Og så blev jeg ret overrasket over deres lækre udvalg i supermarkedet Piotr & Pavel. Jeg savner savner savner sådan et supermarked med stor slagterafdeling herhjemme! Deler lidt mere polsk halløj her på bloggen, så stay tuned. Kvindeøllene har jeg dog til gode! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   ja deres syltede agurker er virkelig guld 🙂 ih kan mærke jeg snart skal ned og handle derinde..
   ja det er nede på Åboulevarden 🙂 super lækkert. prøv deres the- de er også super gode.
   kan kun være enig med bedre slagterafdelinger her i DK. Udvalget er altid det samme- der kunne de godt lære lidt fra polen. de er ikke bange for at bruge fedt i pålæg eller pølser- og det kan smages.. mmh 🙂
   Har faktisk lært selv at lave pirogger- det er jo altid bedre end dem man køber :p
   ser frem til dine andre polske køb 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Jeg må da ned og lure i den butik. Synes virkelig de har fat i den lange ende med de agurker dér. Der var stort udvalg og mange forskellige udskæringer i det polske supermarked. Jeg blev sgu ret imponeret! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder godt nok specielt, men spændende. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ja jeg havde altså heller ikke lige set det komme. Men jeg kan nu også godt lide den tyske klassiker Alster, altså øl med en smule Sprite i, så på den måde giver det jo meget god mening, at jeg godt kan lide det. Folk er altid utroligt skeptiske omkring øl mikset med sodavand, men jeg har fået omvendt en del skeptikere igennem tiden. Det er jo særligt godt på en varm sommerdag, men dem skal vi vist vente et stykke tid på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] NY YNDLINGSDRIK – OG HILSEN FRA POLEN | Gane & Gaffel […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OG SÅ I GÅRDBUTIKKEN..