UHMMMM PANDEKAGER...

OG SÅ I GÅRDBUTIKKEN..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Så kom jeg endelig til tredje og sidste Fuglebjerggaard-indlæg. Først var der selvfølgelig kagerne og så en lille reportage fra gården. Til sidst kom vi så ind i gårdbutikken, og den skal i bestemt ikke snydes for! For fyha for en fin lille biks. Der bliver solgt lidt af det hele, men alt har noget med køkkensager og mad at gøre. Lige en butik efter vores hoved.

Selv kom jeg også hjem med både dit og dat:

Photobucket

En fin brødkurv/bakke til de nybagte boller og to slags fan-fucking-tastisk chokolade fra Chocolate & Love. Emilie og jeg smagte dem på forrige års Mad+Medier-konference og genkendte straks den vanvittigt smukke indpakning. I går blev der åbnet op for Filthy Rich og jeg må sige at smagen bestemt står mål med indpakningen – og navnet for den sags skyld. Dette er ikke en chokolade man behøver at køre en halv plade ned af før man har smagt den. Det lyder måske skørt, men jeg spiste to små stykker i går og var så absolut satisfied. Her kan man tale om chokolade-fulfillment.

Photobucket

Og så købte jeg også lidt “hardware”: Samme fine kop/kande som Emilie også nævnte her. Synes den fungerer upåklageligt som “multi-tool” og kan både indeholde en god kop the (hvor man bare ignorerer hældetuden), agere sovsekande til en lille smørsovs eller noget andet intenst eller simpelthen bare være skål til citroner, mandler, oliven, you name it.

Photobucket

En lille fin morgenmadsskål blev det også til. De findes i et utal af mønstre og jeg skal ikke kunne udelukke, at der kommer flere til samlingen på et tidspunkt. Skål, brødkurv og kop/kande er alle fra mærket Bloomingville, som har sig nogle meget rimelige priser og bl.a. også laver små kopper, som jeg går og tænker lidt på.

Det blev også til et glas af Fru Plums spicy ketchup til min kæreste. Jeg har ikke lige fået taget et billede af den, men kan fortælle at den smager superlækkert og med en ret kompleks smag, hvis man kan sige det. Altså den smager af mange ting på én gang, som alle er med til at ramme den gode ketchupsmag ind. Haps!

4 kommentarer

 • Øj hvor fint, sikke mange lækre sager – jeg elsker ting med flotte emballager, selvom det lidt er noget fjoller (;

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ja, det er sgu lidt noget fjolleri. Men jeg falder så meget for det trick. Hver gang! Jeg må dog bare indse, at smukke ting gør mig GLAD! Jeg har dagligt optur over et skide vandglas jeg har købt i Ikea fordi det bare har sådan en pæn blå farve. Men hey, hvis der ikke skal mere til.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor ser det hele bare dejligt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ja ikke? Jeg fik også lidt sådan en “jeg kommer da sikkert aldrig herop igen”-følelse og kastede mig derfor hovedkuls ud i diverse køb 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UHMMMM PANDEKAGER...