RUSTIK KÅLSALAT

Brusefest

Photobucket

Se lige hvad der er flyttet ind hjemme hos mig! Jeg har været så heldig at få lov til at teste sådan en sodastream-kalorius. Og det er svært ikke at være begejstret, når nu man er sådan én, der elsker danskvand, men er knapt så vild med at klatre op på 4. sal med 2 liters danskvand uge efter uge. For ikke at tale om at slæbe de tomme flaske ned igen.

Photobucket

Nu står den bare der på mit køkkenbord og ser tilnærmelsesvis pæn ud. Jeg vender tilbage med lidt mere udførlig beskrivelse og test, når jeg har haft en chance for at se hvad maskinen dur til. Dog vil jeg da lige fortælle, at man indtil d. 31. oktober faktisk også kan teste sin egen Sodastream: Køber man sin maskine inden da, har man nemlig mulighed for at aflevere sin bruse-børge tilbage og få pengene retur indtil 60 dage efter købet, hvis man ikke er fuldt ud tilfreds.

Photobucket

Skål!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RUSTIK KÅLSALAT