The-tips fra Perchs

And the winners are…

Photobucket

Med lidt weekend-forsinkelse er vi nu endelig klar til at afsløre vinderne af kogebogskonkurrencen. Tusind tak for alle jeres svar – det er helt uvurderligt for os, at få så meget feedback fra jer! Det har været supersjovt at læse med, som kommentarerne er tikket ind – og vi glæder os til at læse dem alle sammen igennem igen – og igen.

Der er nemlig masser af inspiration at hente ud fra jeres kvalitetskriterier til en madblog. Vi kan af gode grunde ikke opfylde dem alle – både fordi nogle af dem er direkte modstridende men også fordi man nu en gang må drive en madblog, som det falder mest naturligt for én 🙂

Vinderne blev udtrukket på random.org og blev følgende tre kommentarer:

Laura Møller
Jeg er 19 år gammel,og det jeg sætter aller størst pris på ved madblogs er faktisk variationen. Variation mellem sundt og syndigt, let og svært, morgen, middags og aftens måltider. En madblog skal, for mig, helst afspejle et “normalt” madforbrug, hvor man altså både spiser sunde og søde sager og både morgen, middag og aften.

Derudover er det rigtig spændende at høre om madoplevelser ude på restauranter og palæo-kost 

Lillen
Lisa, 21 år.

En god madblog indeholder lidt af hvert. Jeg sætter pris på smukke og indbydende retter, der ikke er for svære, men stadig har lidt udfordring ved sig. Gode gamle danske kendere såvel som moderne rawfoodretter. Og sidst med ikke mindst: lækkert bagværk!
Og ved I hvad? I har det hele 

/Lillen

Agathe Jensen
Jeg er 25 år (helt præcist 26 om 10 dage..hi hi)

For mig er en god madblog en blog, hvor der er flotte billeder (også gerne lidt af processen), mange forskellige opskrifter på alt fra det klassiske til det mere eksotiske, rigtig gerne bageopskrifter og følelsen af at skribenten brænder for det at lave mad er helt sikkert et plus 

 

Stort tillykke til jer tre – og endnu en gang tusind tak til alle jer, der deltog.

Vi kontakter vinderne på mail 🙂

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The-tips fra Perchs