Konkurrence: Kogebøger og holdninger
Så er det tid til endnu en lille konkurrence her på bloggen. Denne gang med hele 3 vindere! På et tidspunkt fik vi nemlig hver et eksemplar af den fine kogebog “Funky favoritter” af Carsten Kyster (kok med hang til det asiatiske og farverige køkken) og Charlotte Hedeman Gueniau (kvinden bag Rice). Vi besluttede os med det samme for at spread the love og sende kogebøgerne videre ud til jer.
Undertitlen til bogen er Glad mad til hverdag og gæst – og man bliver faktisk ret så glad bare af at kigge i den. Det er tydeligt at se, at Rice har været inde over – og både mad, foodstyling og bogens layout er farverig og frisk.
Nåh, men hvad skal du så gøre for at slå grabberne i ét af de tre eksemplarer?
Du skal såmænd bare hjælpe os med at blive lidt klogere på, hvem du er og hvad du godt kan lide, når det kommer til madblogs. Vi er nemlig supernysgerrige efter at høre netop din mening. Så:
Hvor gammel er du?
og
Hvad gør en madblog god?
Er det smukke billeder, specielle opskrifter, grundig trin-for-trin-beskrivelse af processen, anmeldelser, reportager, eller noget helt sjette? Er det fedt med konkurrencer eller er de en forstyrrende pestilens? Er det fedest med nichemadblogs, der har et klart defineret felt eller kan du godt lide stor variation? Skal sundheden være i fokus eller er det sjovest med syndige eskapader osv osv? Kort sagt, hvad sætter du pris på ved en madblog?
Sidst men ikke mindst, så smid lige lidt lidt kærlighed efter vores facebook-side. Det er så hyggeligt at have jer med derinde også 🙂
Konkurrencen slutter på fredag kl. 12-0-dut.
Klar parat, svar!
.. og husk, at skriv din rigtige e-mail-adresse. Det er kun os, der kan se den. Vi kontakter vinderne på mail 🙂
Jeg er 26.
Jeg synes en god madblog er en med en masse flotte billeder, lækkert mad selvfølgelig og gerne ikke alt for dansk men lidt mere eksotisk måske 🙂