Nem reste-rejebisque

Konkurrence: Kogebøger og holdninger

Photobucket

Photobucket

Så er det tid til endnu en lille konkurrence her på bloggen. Denne gang med hele 3 vindere! På et tidspunkt fik vi nemlig hver et eksemplar af den fine kogebog “Funky favoritter” af Carsten Kyster (kok med hang til det asiatiske og farverige køkken) og Charlotte Hedeman Gueniau (kvinden bag Rice). Vi besluttede os med det samme for at spread the love og sende kogebøgerne videre ud til jer.

Undertitlen til bogen er Glad mad til hverdag og gæst – og man bliver faktisk ret så glad bare af at kigge i den. Det er tydeligt at se, at Rice har været inde over – og både mad, foodstyling og bogens layout er farverig og frisk.

Photobucket

Photobucket

Nåh, men hvad skal du så gøre for at slå grabberne i ét af de tre eksemplarer?

Du skal såmænd bare hjælpe os med at blive lidt klogere på, hvem du er og hvad du godt kan lide, når det kommer til madblogs. Vi er nemlig supernysgerrige efter at høre netop din mening. Så:

Hvor gammel er du?
og
Hvad gør en madblog god?

Er det smukke billeder, specielle opskrifter, grundig trin-for-trin-beskrivelse af processen, anmeldelser, reportager, eller noget helt sjette? Er det fedt med konkurrencer eller er de en forstyrrende pestilens? Er det fedest med nichemadblogs, der har et klart defineret felt eller kan du godt lide stor variation? Skal sundheden være i fokus eller er det sjovest med syndige eskapader osv osv? Kort sagt, hvad sætter du pris på ved en madblog?

Sidst men ikke mindst, så smid lige lidt lidt kærlighed efter vores facebook-side. Det er så hyggeligt at have jer med derinde også 🙂

Konkurrencen slutter på fredag kl. 12-0-dut.

Klar parat, svar!

.. og husk, at skriv din rigtige e-mail-adresse. Det er kun os, der kan se den. Vi kontakter vinderne på mail 🙂

98 kommentarer

 • Jeg er 26.

  Jeg synes en god madblog er en med en masse flotte billeder, lækkert mad selvfølgelig og gerne ikke alt for dansk men lidt mere eksotisk måske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ester Larsen

  64 år.
  En god madblog er for mig følgende: Overskuelighed, let at finde rundt i, fotos hvor det er relevant, ingen kommercielle indlæg(reklamer for tilsendte produkter), gerne stor variation i opskrifterne, ikke alt for megen personlig dagbogsskriveri. Gerne anbefalinger af gode madsteder, kogebøger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Jeg er 21 og jeg syntes det vigtigste er at opskrifterne ikke rummer alt for mange “usædvanlige” ingredienser! Derudover kan jeg bedst lide hvis opskriften bare er lidt sundere end hvad man normalt forbinder opskriften med, eller et lille twist så det er lidt spændende 😉 dejlig blog i har!!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Bohn

  En god madblog oser af engagement, kreativitet og smukke billeder. Hellere madnørderi indenfor et køkken/kogekunst fremfor en bred vifte af alt muligt. Konkurrencer er bestemt heller ikke at kimse af, så længe de er relevante for indholdet.

  Men ikke mindst synes jeg, at den personlige historie gør en madblog god. En lille anekdote til en opskrift gør den altid meget mere interessant.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  22 år er jeg 🙂
  Jeg værdsætter passion bag! Det kan lokke mig ud i at spise ting, som jeg aldrig har prøvet før.

  Mvh Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Bohn

  Og jeg er 37 år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej piger,
  For mig indeholder en god madblog sunde, middelnemme og ikke mindst inspirerende opskrifter. Og med inspirerende mener jeg opskrifter, som fx kan gøre almindelig hverdagsmad lidt sjovere, sundere eller lidt mere ualmindelig. Jeg er i øvrigt 24 år.
  tak for en god blog! kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine S.

  En god madblog har for det første flotte og inspirerende billeder, der sætter tænderne i vand 🙂 Jeg kan godt lide at der er variation mellem retterne og at madbloggen giver de originale retter deres eget specielle twist!
  Jeg er 21!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte billeder og inspirerende opskrifter :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • – og jeg er 42 år :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen B

  Jeg er 23 år gammel 🙂

  Jeg kan virkelig godt lide at der er gode billeder af maden og endda nogle gange af hele processen. Jeg er tosset med en lille historie i indlægget. Jeg elsker humor – at jeg kommer til at grine lidt mens jeg kigger på billederne og læser mig igennem. Og så kan jeg godt lide overskueligheden, kategorier, inddelinger og orden.
  Og så er jeg pjattet med at se at bloggerne er lige så vilde med mad som jeg er 🙂

  Hilsen Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine v

  En god madblog, er en blog med masser af opskrifter – og meget gerne nogle “utraditionelle”, altså nogle man ikke kan finde i frk Jensens 🙂 Meget gerne krydret med personlige fortællinger, da det gør det mere levende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie skriver

  Hejsa!
  Jeg er 16 år og kan rigtig godt lide at lave mad! Derfor følger jeg også jer:D
  Det er altid rart med konkurrencer!:-) Når det kommer til hvordan, jeg kan lide en madblog, så synes jeg i har ramt ret godt. Jeg elsker reportager, f.eks. hvis i står på et vildt lækkert madmarked i London, DK eller bare rundt omkring i verden. Flotte kvalibilleder er også så vigtigt for at fange interessen. Jeg går op i sundhed selvfølgelig, men ved madblogs, som jeg ser som folk, der virkelig er passionerede omkring mad, der kan jeg godt bare lide at se en kompromisløs tilgang, for ofte hader jeg, når folk går for meget op i sundhed. Slap af, tænker jeg.
  Det var det! 😉

  Hilsen Mie S.:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Korsgård

  Jeg er 20 (:
  For mig er en god madblog masser af flotte billeder, stor variation af opskrifter og gerne en fin vekslen mellem hverdagsmad og ikke-hverdagsmad! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg er 25 🙂

  En god madblog for mig en nichemadblog. Den ene dag har jeg brug for inspiration til en lækker chokoladekage, den næste dag en salat med kylling og en helt tredje dag vil jeg gerne finde bloglads bedste bud på en varieret morgenmad – og der findes en blog til alle ønsker og behov.

  Derud over har jeg nogle farvoritblogs, som jeg følger på grund af de inspirerende opskrifter med sund mad plus lidt kage, hvor bloggerens kostsammensætning følger mine egne spisevaner og hvor jeg nogenlunde kan identificere mig med indholdet på bloggen. Så tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Møller

  Jeg er 19 år gammel,og det jeg sætter aller størst pris på ved madblogs er faktisk variationen. Variation mellem sundt og syndigt, let og svært, morgen, middags og aftens måltider. En madblog skal, for mig, helst afspejle et “normalt” madforbrug, hvor man altså både spiser sunde og søde sager og både morgen, middag og aften.
  Derudover er det rigtig spændende at høre om madoplevelser ude på restauranter og palæo-kost 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie D

  Hej på jer,
  jeg er 22 og læser troligt forskellige madblogs, som efterhånden har vundet over de modeblogs jeg sværgede til i starten.. Mine yndlingsindlæg er altid dem der giver et twist og en ny tilgang til de gode gamle klassikere og comfort food – jeg var især vild med hele Sherpherds Pie-bølgen her på bloggen.

  kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 30 år.

  Den gode madblog for mig er en uden løftede pegefingre, krydrede med små historier.
  Det er sådanne småting der inspirerer og giver mig lysten til at lege videre selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lillen

  Lisa, 21 år.

  En god madblog indeholder lidt af hvert. Jeg sætter pris på smukke og indbydende retter, der ikke er for svære, men stadig har lidt udfordring ved sig. Gode gamle danske kendere såvel som moderne rawfoodretter. Og sidst med ikke mindst: lækkert bagværk!
  Og ved I hvad? I har det hele 😉

  /Lillen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, den måtte skam gerne rykke ind hos mig 🙂

  Jeg er 22. For mig er de bedste madblogs, dem der både har flotte billeder og velskrevet tekst. Der er nogle få undtagelser ind imellem, hvis enten billeder eller tekst er virkeligt flot, men som udgangspunkt følger jeg kun hvis begge de ting er i orden. Men den slags blogs er der heldigvis også rigeligt af 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Kvist

  Jeg er 26 år og læser efterhånden en del madblogs. En af de primære grunde til jeg læser madblogs, er for at finde ny inspiration på nye lækre opskrifter, da jeg ofte bruger de samme ingridienser i min mad uanset hvad jeg laver! En god madblog for mig, er en med appetitlige billeder og gerne med nye og spændende ingridienser. MEN opskrifterne skal heller ikke indeholde 20 varer fra special/helsekost butikker og de skal heller ikke være for bøvlet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline W.

  Jeg er 17 og jeg kan virkelig godt lide, når madblogs har masser gode billeder – og ikke kun af det færdige resultat. Det er som om en opskrift bare bliver lidt lettere at følge, hvis man kan se billeder af, hvordan det skal se ud undervejs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker konkurrence! 🙂
  Jeg er 24 og synes at det er vigtigt at en madblog er alsidig, har gode billeder og en overskuelig gennemgang af opskriften. Og det synes jeg bestemt jeres dejlige madblog lever fuldt op til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 18. 🙂

  Jamen jeg har altid været meget interesseret i mad – Brdr. Price er idoler hjemme hos mig, det samme med Gordon Ramsay og Jamie Oliver.
  Men jeg begyndte faktisk helt tilfældigt at læse madblogs, da jeg flyttede hjemmefra, for det er jo ikke altid at lækker mad er billig mad. Men det er det her, ret ofte. Og så er det bare blevet noget jeg kan hygge mig med. En madblog er god, fordi det er den bedste inspiration og madglæde man kan finde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin Jensen

  Hej!
  Jeg er 23 år gammel. Jeg synes at store flotte billeder er vigtigt.
  Derudover er jeg stor fan af variation, især lidt mere specielle opskrifter (med lidt mere atypiske kødudskæringer).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er 15 og meget glad for mad af god kvalitet. Det vigtigste ved en madblog er for mig, at det ikke er alt for avanceret og, at de fleste ingredienser er til at få fat i, i et supermarked. Det næstvigtigste for mig er, at madbloggen ikke kun fokuserer på en ting – f.eks. hovedretter, men har lidt af det hele med og det må man sige i “nailer”. En madblog bliver også lige den tand bedre, hvis den åbner mine øjne for nye madtendenser og så må den meget gerne have ordentlige billeder, der præsenterer maden på pæneste vis! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne

  Jeg er 50 år ung 😉
  Elsker at kikke alle de flotte billeder, man bliver sulten med øjnene..
  Så skal det være en opskrift, hvor man ikke skal købe en masse underlige ting, som ikke er til at opdrive nogle steder.:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 35 år

  De madblogs jeg er mest glad for, er dem med masser af lækre billeder og nemme opskrifter samt anmeldelser på spisesteder.
  Der ud over gør det ikke noget, hvis der er lidt humor og selvironi oveni.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Hansen

  Jeg er 16 år, jeg synes en madblog er bedst når der er super lækre billeder, dejlige anderledes og måske lidt spøjse opskrifter og så er det også skønt når det råvare der er til at får fat i. Især når man som mig ikke lige altid kan får de mest eksotiske vare (bor på landet). Jeg gør en stor indsats for at leve sundt og jeg synes selvfølgelig også defor at det er vigtigt at det er sunde retter og ikke mindst gode råvare.
  Iøvrigt er det en lækker blog i har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 17 og har selv en madblog, sammen med min søster.

  Jeg synes det er vigtigt at billederne ser indbydende ud, så man får lyst til at lave retterne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 24 – og jeg er vilde med madblogs, som har det her personlige touch! og som har en mening om maden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg er 20år!

  – Det der for mig gør en madblog interessant og spændende, er først og fremmest billederne! Det er det øjet ser og det som får tænderne til at løbe i vand ;-). Det er utroligt vigtigt, at maden bliver præsenteret flot, så det er noget man får lyst til at spise. Sådan er det jo også på restauranter – det handler rigtig meget om farvesammensætninger.

  Derudover synes jeg også, at det er vigtigt, at opskriften er overskuelig og sat op på en måde, så den er nem at gå til.

  Og selvfølgelig er det også fedt, at det ikke lige er noget mad man ser hver dag! Men noget der er interessant og nyt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Jeg er 27.

  En god madblog for mig er sunde opskrifter, som er nemme at bruge i hverdagen. Vigtigt at der er gode billeder af processen og det endelige resultat..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Jeg er 19 år.
  Jeg kan rigtig godt lide når en blog har et enkelt layout og er overskuelig at finde rundt i – gerne med et opskriftindex! Derudover foretrækker jeg lækre billeder, gerne af de forskellige trin i processen, da jeg faktisk bruger lidt tid på at samle de lækreste opskrifter i min egen lille bog – ja jeg sidder og skriver opskrifter af, kopiere billederne, printer ud og voilá!

  P.s. lækker blog i har, med masser af sunde opskrifter – det kan jeg li’ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Hej skønne Gane&Gaffel,
  Jeg er 26 år og følger mange forskellige madblogs. Mine favoritter (inkl. jeres!) har et godt mix af innovative opskrifter, personlige indlæg, flotte billeder og anmeldelser af restaurant-, cafe-besøg mv.
  Mvh. Lisbeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 19 år gammel.
  Jeg kan rigtig godt lide madblogs med spændende, inspirerende og eksperimenterende retter. Bloggen behøver ikke at have noget bestemt fokus, det er rart at kunne komme ind på en blog som jeres og så finde indlæg om alt muligt forskelligt. Jeg sætter størst pris på at læse opskrifter. Reportager siger mig ikke så meget, hvilket nok hænger sammen med at fattig ung og fattig, så man ikke så tit kommer ud 😉
  Jeg kan kun komme i tanke om én ting, som jeres blog kunne mangle. Et opskriftindeks. Tit finder jeg en opskrift som ser inspirerende ud, men det kan være svært at finde den igen.
  Men tal for en skøn skøn blog – det er en af dem, som jeg gerne vil anbefale andre at læse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnethe

  Hej jeg er 17 år.

  Det er lækkert når mad-bloggerne præsenterer billederne af maden lækker, delikat, kreativt og ikke mindst smuk, som jeg synes i er meget gode til. Man skal have lysten til at gå i gang med madlavningen, udfra titlen og billederne.
  Opskrifterne skal være nemme at læse, og ikke fremstå som en lang proces, da man på den måde kan have lyst til at opgive projektet.
  Ingredienser skal være til at få fat i de lokale supermarkeder, eller som spotvare i f.eks. irma eller netto. Da det ellers kan være svært at finde dem i de danske supermarkeder, og det er ikke alle som har tiden til at gå i gang med en større eftersøgelse. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg er 26 år og læser en del meget forskellige madblogs. Hver især bidrager de med noget specielt og ved at læse dem allesammen fra tid til anden får jeg stillet min samlede lyst for at læse om mad. Billederne er vigtige og de må gerne være farverige og flotte, men skal samtidig være realistiske. Mit øje kan godt blive tilfredsstillet af et super flot, professionelt billede af flot anrettet mad, men hvis jeg skal komme dertil at jeg har lyst til at genskabe retten i mit eget køkken, skal det helst være enkelt og overskueligt. Det samme gælder opskrifterne. En hel masse fremmede ingredienser og redskaber er selvfølgelig spændende, men sætter jo samtidig en begrænsning for inspirationen der kan finde sted i real life. Restaurantanbefalinger med mere er super, hvis stederne geografisk er placeret, så de er interessante for mig og/eller i byer jeg ynder at besøge på ferie. F.eks. skal jeg snart til Berlin og i den forbindelse har jeg læst flere blogs for at finde ud af hvor man skal spise og hvad man skal spise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg elsker madblogs, jeg kan bruge timevis på at sidde og læse om andres oplevelser og tips i køkkenet. De madblogs der vinder mit hjerte er især dem med smukke billeder, og med god tekst. Gerne krydret med lidt iagtagelser fra hverdagen og livet. Jeg læser mange forskellige blogs, og kan både lide dem med fokus på sund mad, dem med fokus på syndige oplevelser og dem er er gode og blandede.
  Gerne med konkurrencer, og tips (fx hvor man kan købe gode ting på nettet eller andre steder)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara J

  Jeg er 25 🙂

  En god madblog for mig er, flotte billeder af maden, samt overskuelige og spændende opskrifter, hvor man kan søge inspiration til at prøve nye ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg er 23 og synes at en god madblog er god, når den inspirerer til lidt af hvert – at være sund, at hygge, at synde, at…. Ja. Jeg er vild med gode billeder og grundet min SU-tilværelse er jeg glad for budget-venlige opskrifter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Jeg er 26 år gammel, og jeg er vild med forskellighed på madblogs. Forstået på den måde, at der både er opskrifter på de mindre sunde ting, sunde ting, hverdagsmad, morgenmad, mad til festlige lejligheder osv.

  Og I er i den kategori – tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Vangsgaard Nielsen

  Jeg er 22 år gammel (meeeen fylder nu 23 på onsdag, så på lodtræningsdagen er jeg 23 år 😉 )

  For mig er en god madblog først en fremmest lækre opskrifter. Jeg søger primært opskrifter på retter, som ikke tager flere timer at lære. Derudover finder jeg det også vigtigt, at bloggen har et lækkert deisgn, som er overskueligt og ikke mindst enkelt.
  Ydermere så må jeg indrømme, at jeg på blogs mest søger opskrifter på søde sager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Michelle

  21 år
  En madblog med billeder og tekst som rummer liv og sjæl fanger min interesse. Følelsen af, at man er budt velkommen på siden med opskrifter der umådeligt vækker ens lyst til at gribe køkkenkniven, grydeskeen og diverse råvarer!
  I gør det kanon!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er 29.

  En god madblog er i min optik en blog, der kan give inspiration både til hverdags- og gæstemad. Maden skal helst være spændende, men samtidig ikke så avanceret, at man ikke tør kaste sig over opskriften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agathe Jensen

  Jeg er 25 år (helt præcist 26 om 10 dage..hi hi)

  For mig er en god madblog en blog, hvor der er flotte billeder (også gerne lidt af processen), mange forskellige opskrifter på alt fra det klassiske til det mere eksotiske, rigtig gerne bageopskrifter og følelsen af at skribenten brænder for det at lave mad er helt sikkert et plus 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Ørskov

  En god madblog har variation og masser af flotte billeder der giver lyst til at gå igang lige straks. Gerne mere end et billede pr. opskrift.
  Det må gerne være en god blanding med alt fra søde sager til skønne salater og en søndagsbrunch.
  En anden virkelig god ting er opskrifter der kan bruges i hverdagen, det er vigtigt at råvarerne er tilgængelige, også selvom man ikke lige kommer alle de smarte steder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Louise

  Jeg er 23 år gammel.

  Når jeg læser madblogs, har billederne en stor betydning. Jeg synes, det er inspirerende, hvis det ser lækkert ud. Desuden er overskueligheden også vigtig. Det er dejligt, hvis man nemt kan gå ind i et index og finde den opskrift, man så for to måneder siden.
  Når det så er sagt, synes jeg også, det er fedt, hvis en madblog indeholder nogle tanker om mad, vægt (hvis det er en mad-/sundhedsblog), men også tanker om økologi, gode råvarer, butikkernes udbud og madkultur. Men jeg synes også, at madreportager er seje, hvis der er fine billeder, og jeg kunne især godt lide jeres tur ud på Camilla Plums gård.
  Hvis jeg skal nævne noget, der er knapt så spændende, er jeg begyndt at blive lidt træt af billeder af pindemadder og cupcakes fra diverse bloggerarrangementer. Det er ikke rettet jeres blog (overhovedet), men sådan generelt i bloggerverdenen 🙂

  Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette S

  jeg er 32 🙂

  jeg syntes at en god madblog er en blanding af forskellige ting:
  Gode billeder
  Spændende anmeldelser
  Opskrifter på god dansk mad krydret med nyt spændende mad fra hele verdenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg er 19 år

  Jeg synes det er meget vigtig at personligheden skinner igennem, og man kan læse hvad bloggeren selv synes om det han/hun har lavet. Derudover er lækre billeder virkelig et plus! og helt personligt interesserer nemme/sunde opskrifter mig mest 🙂
  Men forsæt det gode arbejde – jeg bliver i hvert fald hængende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg er 23. En god blanding af det hele; opskrifter (både til nogle nemme sunde hverdagsretter, men også de lidt mere kringlede og lækre til, når man skal have gæster), anmeldelser af restauranter, præsentation af madvarer – måske de lidt mere ukendte også. Altså kort fortalt skal det være inspirerende (her kan lækre billeder selvfølgelig også hjælpe) og kunne udvide min madhorisont 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  En god madblog er en med et klart personligt touch i teksten (selvfølgelig uden det tager overhånd) Jeg læser madblogs, fordi jeg får en subjektiv vurdering af maden. Opskrifter kan man finde alle steder, men gode skribenter er sværere at finde.

  .- og er da 32

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Jeg er 28 år.
  Jeg bliver altid glad for flotte billeder, gerne mange og overskuelig opskrifter. Gerne med trin for trin, hvis det er en svær opskrift.
  For mig er det dejligt med en blanding af søde og sunde ting. Stor variation er godt.
  Konkurrencer er altid et hit 🙂
  Jeg synes det er godt når opskrifterne tager afsæt i årstidens grønt og/eller tiden på året Jul, halloween, fastelavn osv.
  Når alt dette er sagt, så elsker jeg jeres madblog og synes at I opfylder ovenstående kriterier.
  Rigtig god søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er 27.
  For mig er en god madblog er sted, hvor man får en masse gode opskrifter og gode råd. Samtidig er det dejligt, når opskrifterne afspejler årstiderne, så man kan bruge råvarerne når de er bedst.
  Samtidig er det fedt, når restauranter bliver anmeldt, så man også på den front ved hvad man skal gå efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine Gleie

  Jeg er 30 år. En god madblog for mig er et sted hvor jeg finder inspiration og lysten til at springe ud i nye madprojekter. Bloggen skal indeholde opskrifter på retter der er lette at gå til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, lækker kogebog! 🙂

  Jeg er 27 år.

  Det jeg synes gør en madblog god er:
  – smukke billeder
  – opskrifter i punktform
  – tydelig beskrivelse af udførelse
  – variation
  – anmeldelser af spisesteder (det ser jeg næsten kun hos jer, og I er vildt gode til det, så tak!)
  – god personlighed der skinner igennem.

  Og heldigt for mig, at I formår at alt dette med i jeres blog. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Zanchetta Bertelsen

  Jeg er 17 (snart 18 år)!
  Det jeg rigtig godt kan lide ved en madblog er skønne og inspirerende billeder – man skal blive sulten og få vand i munden. Det skal også gerne være en masse forskelligt mad – evt. fra forskellige steder rundt om i verden og fra forskellige tider igennem årene. Det er altid lækket med mad fra mine bedsteforældres tid 😉

  Men følelsen af at der er lagt kærlighed i madlavningen og i selve bloggen er også helt afgørende! 🙂

  Så tusind tak for en fantastisk madblog! jeg har fået lavet en masse af de lækre opskrifter – og min familie har kun sagt positive ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  En god madblog er for mig en blog, der både viser det sunde og det syndige. Og en blog der både pepper den traditionelle mad op og samtidig eksperimenterer med nye opskrifter..

  Er 26 år…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Jeg er 23.
  En god madblog er først og fremmest for mig en blog, hvor der er brugbare og spændende opskrifter. De må godt være lidt anderledes end i fx min elskede “God mad, let at lave” fra mor, men samtidig skal det helst ikke være så kompliceret, at man skal købe 18 nye ingredienser ind for at være med.
  Desuden skal der være nogle billeder, der er flotte og appetitvækkende uden at være alt for “madstylede”. Jeg kan godt lide, at man kan mærke hverdagen i en madblog. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia Maria

  Kreative opskrifter der er lidt ud over det man selv kan finde på, men stadig til at gå til og uden for mange dyre specialingredienser. Smukke billeder er klart en plus, og konkurrencer er slet ikke et minus 🙂
  Kia, 19 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 19 år.
  En god madblog er, hvor der jævnligt kommer lækre opskrifter, med lækre billeder man kan savle til. Det behøver ikke være opskrifter man selv har fundet ud hver gang – men bare nogen rigtig gode man gerne vil dele med andre 🙂 Så er det også vigtigt, at man kan finde opskrifterne nemt igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lars

  33 år

  Jeg er til vin- og restaurantanmeldelser på blogs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lars

  33 år
  Jeg er til vin- og restaurantanmeldelser på blogs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne T

  Jeg er 23 år og dedikeret madblogs- og kogebogsfan. Det, der gør at jeg elsker begge medier, er den personlige vinkel på maden. Ja, der er ofte fine opskrifter i diverse magasiner og kogebøger, men det, der fanger mig, er når man også hører noget om tankerne bag en ret. Et godt eksempel kunne være jeres Irma indlæg – selv det sponsorede! Eller indlæggene om spaghetti-søndag, hvad I spiser på sommerhusture eller en fredag aften hvor chokoladetrangen er enorm, men man ikke lige har noget i huset.
  Billeder er selvfølgelige også vigtigt, men personligt er jeg mere til de billeder, der giver en retmæssig repræsentation af maden, end de billeder hvor maden er superstylet og pimpet med diverse remedier.
  Begrænsningens kunst er ikke noget jeg mestrer, men kort og godt elsker jeg det personlige aspekt ved en modeblog – at det er mad, der rent faktisk spises og laves af “rigtige” mennesker og ikke en madstylist. Og så er alle retter for øvrigt velkomne hos mig, lige fra de sunde, mindre sunde og deciderede syndige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne nielsen

  jeg er 35. en god madblog er for mig spændende opskrifter med tilhørende billeder, overskuelighed og gerne opskrifter i en mix af gammelt og nyt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Baldvinsson

  30 år
  For mig er det et hyggeligt break i hverdagen at følge med i en madblok eller to. Jeg elsker selv at få lov at være kreativ i et køkken – når tiden tillader det. Desuden giver det idéer til hvad man skal finde på at lave til aftensmad, for i en travl hverdag hvor maden skal være klar til kl 18, så vi kan spise sammen med vores datter, har man jo tendens til altid at cirkle rundt i samme slags mad.
  Jeg synes G&G er særlig hyggelig, da indlæggene er en god blanding af hverdagsmad, mere delikate retter, desserter og ikke mindst hyggelige indlæg om diverse steder der kan besøges (har særligt været inspireret af Hotel Chocolat og Camilla Plums Fuglebjerggaard)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  36 år.
  Jeg vil gerne have lækre billeder med fine præsentationer af både ingredienser og den færdige ret. Der skal selvfølgelig være inspiration gerne både til hurtig ‘hverdagsmad’ og til lidt mere avancerede ting, som kan afprøves. Og så må der meget gerne være noget om udstyr og teknik – ælteteknik, langtidsstegning etc. Derudover er anbefalinger af spisesteder og især kogebøger altid godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Jeg er 23..

  ..Og en god madblog er flotte billeder af hele processen, personlige erfaringer, variation i opskrifterne, et godt opskriftindeks der er nemt og overskueligt – og ikke mindst at bloggerne har et stort personligt engagement, og at de gider besvare ens spørgsmål til indlæggene.

  Jeg synes jeres blog har dem alle sammen – måske bortset fra det optimale opskriftindeks. Det er lidt besværligt at finde tilbage til en bestemt ret, eller fx kigge efter opskrifter kun med chokolade. Det kunne godt gøres lidt nemmere 🙂

  Men tusind tak for jeres dejlige blog der altid er inspirerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja K

  Jeg er 18 år gammel. For mig er en god madblog meget varieret. Den skal altså både indeholde retter til den helt store fest, og til søndage, hvor man simpelthen ikke gider noget. Og så skal den helst være fyldt med lækre, appetitvækkende billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg er 32 år.

  En god madblog er en, hvor man ikke er tvivl om, at der ligger en ægte passion bag.
  Jeg bruger mest madblogge til at få ny inspiration til sund hverdagsmad. Derfor er det vigtigste for mig at råvarerne er til at få fat i, uden man skal i alt for mange specialforretninger. Og så gider jeg ikke snobbede madblogge, der lægger “en nem lille opskrift” op, hvor det så viser sig at for at kunne lave retten, skal man i specialforretninger for at finde ingredienserne og desuden ud og anskaffe nyt køkkengrej, som man dårligt ved hvad er.

  Jeg elsker desuden at læse om følgende:
  – anmeldelser af restauranter
  – indlæg hvor der fokuseres på en speciel teknik
  – indlæg omkring råvarer, hvordan de produceres og hvordan de ender på hylderne

  Og så elsker jeg ikke mindst smukke billeder!

  Elsker for øvrigt jeres blog. Det er klart min favorit madblog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 25 og synes en god madblogg har en blanding av det eksotiske, tradisjonelle og det mere spontane. At opskriften er lett at følge er et must, og at der er noget mere med ingredienserene så man ikke føler det er en trinn for trinn til hurtigmad fra butikken. Måske også et litt annet take på de tradisjonelle retter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg er 46,opskrifter som er overskuelige og nemme at følge, meget gerne opskrifter til hele familien,hvor børnene også kan deltage i madlavningen,links til madopskrifter,kogebøger,og eventuelt restaurenter hvor man spiser godt og billigt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er 23!

  Det jeg synes gør en madblog god drejer sig meget om indholdet: simple retter til SU-venlige priser. Og så er det lækkert med gode billeder så man har en ide om resultatet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Jeg synes at en god madblog skal inspirere til god mad med gode råvarer og helst dem der er i sæson. Derudover elsker jeg en kobling af hverdagsmad og så ekstraordinære retter eller desserter til specielle lejligheder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej I tre,

  Jeg er 22 år.
  Og det der gør en madblog god? Med fare for at lyde lidt for cheasy, må jeg altså sige, at det er, når den er lige præcis som jeres! Gode, appetitvækkende billeder, opskrifter der er overskuelige men ikke altid uambitiøse, en god blanding af sundt og bare livsnydende og så med et personligt præg, så man får en fornemmelse af, hvem der sidder på den anden side og skriver. Jeg faldt over jeres blog for nogle måneder siden og den er hurtigt blevet trawlet helt igennem og er kommer blandt favoritterne sammen med Anneauchocolat og Mira Arkin. Tak for den megen gode inspiration! 🙂

  Hilsen Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Gode billeder vægter jeg også højt! Det skal se lækkert ud! Det betyder også meget at retterne ikke er super mega komplicerede, men alligevel bliver super lækre, så man både kan begejstre sig selv, de andre i huset og eventuelle gæster. Sidst men ikke mindst fanger det jo altid, hvis man først har afprøvet en opskrift der blev super. Så virker det ligesom lidt mere “troværdigt”.. :o)

  Jeg er 27.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AJ

  Hvor gammel er du?
  17
  Hvad gør en madblog god?
  Jeg synes en god madblog er en blog med en masse lækre og forskellige opskrifter. Der skal være flotte og inspirerende billeder, der viser bloggerns personlighed, og dermed gør hans eller hendes blog helt speciel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Jeg er 21 år.
  Synes det er meget vigtigt, at ingredienserne ikke er alt for mange og for besværlige at komme i nærheden af – I hvert fald ikke hver gang.
  Derudover er det vigtigt med flotte og indbydende billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anine

  Jeg er 28 år gammel og jeg læser et bredt spektrum af madblogs. Nogle er for de sundere opskrifter, nogle er for de syndige, men jeg er rigtig glad for jeres blog, fordi den er varieret.

  Jeg står af når en madblog bliver for kunstnerisk anlagt og man kan se der er brugt lang tid på opstilling og farvekoordinering. Maden skal være i centrum og jeg gider ikke overflødig pynt. Ligeledes er jeg ikke vild med fanatisme af den ene eller den anden slags (dog særligt sundhed). Smagen og de gode råvarer er det centrale i min madlavning, så det skal det langt hen ad vejen også være på de blogs jeg læser.

  Det var måske lidt mere om hvad jeg ikke er vild med ved madblogs, end hvad jeg rent faktisk godt kan lide, men det er jo to sider af samme sag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mounika

  Hej Gane og Gaffel! Jeg er 17 år gammel. På en madblog er det først og fremmest vigtigt med detaljerede billeder samt opskrifter der er nemme at følge. De gange jeg har afprøvet nogle af jeres opskrifter, har det været uhyre nemt og overskueligt, fordi jeres formuleringer er lige til højrebenet. Det er et klart plus! Samt elsker jeg også når madblogs poster indlæg omkring en atypisk kombination af råvarer. Det giver virkelig inspiration til daglige madlavning og man tør at kaste sig ud i noget, som man nok ikke havde modet til før! Restaurant anmeldelser og præsentation af forskellige tilberednings teknikker er også enormt cool. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theepa

  Jeg er 25 og jeg syntes at det er aller vigtigst med en ærlig personlighed der skinner igennem bloggen. Når jeg kigger igennem jeres blog på en travl mandag, bliver jeg afslappet da jeg ser at formåder at få tid til at skrive alle disse fine indlæg med passende billeder og derved smider jeres passion for mad i hovedet på os, er intet mindre end fantastisk. I kan få en rådden kartoffel til at funke(!) og det er altså vigtigt. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Olesen

  Jeg er 22 år.

  Ikke hovski-snovski kærlighed til mad og det den gør ved os.
  Masser flotte billeder og lige-til-opskrifter.
  Inkluder gerne kiksede projekter(nobody’s perfect).
  Lokale produkter og utraditionelle serveringer.
  Tak for en virkelig god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Munk

  Jeg er 22 (egentlig er jeg kun 21, men der er kun 14 dage til min fødselsdag. Det bliver man aldrig for gammel til 😉 )

  Hvad gør en madblog god?
  Jeg synes tit at det er de lidt “skæve” blogs som er dem jeg holder fast i. Hvor der er personlighed i billederne og hvor det ikke kun er suppe-steg-og-is-mad som bliver lavet.
  Brugen af mærkelige råvarer eller serveret på noget spøjst service, så kommer jeg tilbage igen og igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 27.

  En god madblog har nemme og udførlige opskrifter, gerne med en masse variation. Fine billeder er selvfølgelig også et must, men det synes, jeg er sekundært – de har mest til formål at friste, synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma s

  Jeg er 19 år. Jeg elsker madblogs med flotte billeder! Helst med spændende (ikke for dansk) opskrifter, både simple og de mere tidkrævende. Og eftersom jeg ikke kan tåle sukker, er jeg vild med opskrifter på kager og sødt uden brug af raffineret sukker! Og lægger også meget vægt på sundhed. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen jeg er lige blevet 30 🙂

  Det der for mig gør en mad-blog god er alle de lækre opskrifter og tips til ændring af en opskrift eller nemmere måde at gøre tingene på som jeg kan få på bloggen. Det er noget jeg kan gøre derhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Homa

  Jeg er 18 år gammel og jeg elsker altså bare god, dansk, lækker mad! På en madblog er det vigtigt at der er gode billeder, personlige oplevelser i forbindelse med mad i form af anmeldelser af forskellige steder, tilberedning af lidt atypiske råvarer som man normalt ikke ville gå efter. Samt en deeejlig personlighed (som jeres) der skinner igennem – hver gang! Jeres blog opfylder heldigvis alle kriterier! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg synes at det er aller vigtigst med velformulerede sætninger, samt humor i indlæggene. Det er meget nemt at finde opskrifter med vores veludviklede internet, men det er altså svært at finde blogs hvor der er dygtige skribenter, som formår at gøre opskrifter nemme for et kvaj som jeg. Køkkenet er ikke lige mit element, men opskrifter som jeres gør det nemmere. Måske er det også bare held. Jeg er 27.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er 20 år gammel 🙂 det jeg elsker ved madblogs er sæt den inspiration jeg får til hverdagens mad 🙂 det der glæder mig mest er flotte billeder til opskrifterne 🙂 jeg bliver altid trist når jeg finder en opskrift der lyder lækker og så der ingen billeder er, jeg vil gerne kunne se hvordan det ser ud i sidste ende 🙂 det er SUPER med nogle konkurrencer ind i mellem det er jo skønt med chancen for at vinde nye kogebøger til samlingen :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  25 år.
  Jeg synes, at en god madblog består af flotte billeder af lette og overskuelige retter. Da jeg er på su, må retterne også gerne være til at betale for en studerende:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 13 år.

  Jeg synes at madblogs med store, flotte billeder fanger interessen mest. Jeg kan sidde i lang tid på sider som Foodgawker, og spise med øjnene ;-). Jeg er vild med sunde opskrifter og alternativer, især når det gælder bagværk! Jeg elsker-elsker sunde kager og brød.
  Så hvis en madblog indeholder dette, altså gode billeder og sunde opskrifter, så er jeg solgt! 🙂

  Hilsen Nadja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er en studine på 19 – lige flyttet i egen lejlighed ..

  Det der gør en madblog god er fyldt personlige indslag, holdninger, humor, lækre og meget gerne sunde opskrifter, flotte billeder, jeg synes det betyder meget at man kan føle passionen bag værket, at opskrifterne er af spredt kulinarisk oprindelse, at der er brugt kreativitet, det er skønt når der er et opskriftsindex og at der er lagt tanker bag, tit synes jeg at det er vigtigt at man spejle sig i bloggens tekster og at der ligger en god historie bag indlægget.

  – som studine synes jeg også det er skønt når opskrifterne ikke indeholder for mange ingredienser, priserne på råvarerne er overkommelige og til at anskaffe selvom man ikke bor i en storby som KBH, Århus,Aalborg eller Odense, hvor kan smutte ned i den lille orientalske “drugstore” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Kære GG jeg er 43 år og mor til 2 store børn og indehaver af en familie, der forsøger at holde fast i, at vi spiser aftensmad sammen også til hverdag. Dette skaber ofte udfordringer, men ændrer ikke på, at det hjemme hos os er vigtigt, at der er ordenlig, afvekslende og velsmagende mad på bordet. Det bruger jeg madblogs til ! jeg får inspiration, jeg læser indlæggene – ofte lokket af et indlæg på facebook – og beslutter så hvad vi skal have at spise. Jeg abbonerer også på madplaner, men bruger det som inspiration. Gode billeder og spændende opskrifter især på hverdagsmad med et tvist er det jeg oftest bliver lokket af. Tak for jeres gode og inspirerende blok. Kh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi Brixgaard

  Jeg er 41 år gammel og syntes det fede ved jeres blog er at den inspirere mig. Inspirere mig til at prøve nyt og der findes jo ikke noget bedre….
  Elsker konkurrencer, tænk en overraskelse hvis det nu netop blev mig der vandt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  23 år 🙂
  En god madblog er overskuelig med kreative og respekt for råvarer. For mig skal det ikke være “uh, så fint”, men et inspirationskilde til lækker og sund mad, som afspejler de værdier de fleste unge vægter højt i dag, nemlig sundhed til en god pris.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Madblogs skal have gode billeder! Klar. Det gir’ lyst til selv at lave maden – eller eksperimentere med noget tilsvarende.
  Også gerne fotos/beskrivelser af nye spændende produkter – og hvad de er blevet brugt til. F.eks. det nylige indlæg om perlespelt – inspirerende.
  Til gengæld er jeg ikke så interesseret i restaurantbesøg og -anmeldelser.

  Håber jeg er heldig!!

  Mvh Dorthe (45 år)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 27

  Jeg læser blogs for at finde inspiration til søde sager på Grydeklar, som jeg deler med min mand. Derfor foretrækker jeg opskrifter, som kan følges, gerne noget sæsonpræget, noget med køkkenteknikker og også gerne billeder af de svære trin i processen. Også selvom de ikke er de pæneste.

  Jeg synes det er rigtig positivt at I gerne vil høre fra jeres læsere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hallgrímsdóttir

  Jeg kan lide smukke billeder, beskrivelser af processen og det at opskrifter skubber til mig uden at indeholde ingredienser som det er for svært at få fat på.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem reste-rejebisque