JUNKFOOD IN THE US OF A

NYESTE KØKKENKØB: PASTEL & MELAMIN

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Den anden dag skulle jeg lige fordrive en halv times tid, før Emilie bød på middag. Regn og kulde gjorde, at jeg stak en tur i Frederiksberg Centret, nærmere bestemt Søstrene Grene, som fra tid til anden har det med at byde på sjove køkkensager. Og sørme om dette ikke var en af de gange!

Jeg er ret begejstret for melamin-produkter i køkkenet, bl.a. disse skeer, som jeg tidligere har skrevet om. Det er praktisk og til at betale. Og så fås det tit i fine farver og måske endda mønstre 🙂 Jeg bruger tit mine margrethe-skåle, men savnede et par lidt mindre versioner, bl.a. til at piske æggeblommer til mayonnaise – og vupti så stod de jo lige der.

Photobucket

Men men, se nu dér. De havde jo selskab af både æggebægre, gryde- og theskeer og… wait for it… pølsebakker(!)

Photobucket

Photobucket

Det kunne jeg altså ikke stå for! Og det var desværre ikke så nemt at vælge farve, så jeg endte altså med at hive nedenstående samling med hjem – og en ugle, som jeg synes var lidt for fin og fuglet til at blive stående. Den skal enten være stjerne i en lille juleoppyntning herhjemme – eller også vil jeg allernådigst låne den til min mor, så den kan komme op at hænge på et vaskeægte juletræ 🙂

Photobucket

Det bliver måske lidt en anelse “pastellet”, når man ser det hele samlet. Men når herlighederne bliver spredt ud i køkkenet og taget i brug, tænker jeg, at det bliver et fint og sjovt lille pastel-pift i køkkenregionerne.

Bliver helt sikkert nødt til snart at servere pølser på pastel-pølsebakkerne, men ellers synes jeg fint at de kan bruges til tallerken eller som skål til små salater, grøntsager eller snacks af den ene eller anden art.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUNKFOOD IN THE US OF A