Fordej til honninghjerter, det er nu!

SNYDE HOKKAIDO-RISOTTO A LA KNORR

PhotobucketI denne måneds kasse fra Aarstiderne gemte der sig et fint lille hokkaido græskar – og da der tilsvarende gemte sig en fin halv pakke Knorr halvfabrikata-risotto hjembragt fra Schweiz i køkkenskabet, blev kombinationen af de to sager til en hurtig søndagsaftensmad efter en dejlig weekend i sommerhus.

Jeg vil jo ikke decideret opfordre til snyd og bedrag når det kommer til madlavning – og er MEGET til at lave maden fra bunden selv, men engang imellem må madlavning jo godt gå lidt hurtigt – og så er genveje, som sådan en Knorr-fætter altså ikke at kimse af. Aner ikke, hvor man kan købe Knorrs risotto herhjemme – men pakken var at finde på deres danske hjemmeside, så den må jo kunne opdrives. Alternativt er mit bedste bud at bruge en tilsvarende risotto-blanding fra Il Fornaio (kan købes i Irma) – og som sikkert også er kvalitetsmæssigt klasser bedre!

Hvis du undrer dig over, hvordan Knorrs snyde-risotto ser ud – så er det sådan en fætter her:
PhotobucketAlt hvad man skal gøre med den er at tilsætte vand, lad det koge op – og efterfølgende lad det stå for svag varme i et kvarters tid. Til sidst tilsættes lidt smør og parmesan – jeg havde ikke smør, så smed en spiseske flødeost i.

På en pande ved siden af snyde-risottoen, kom mit vaskeægte øko græskar, som jeg havde skrællet og skåret i små tern. Det blev stegt i lidt olie sammen med et lille finthakket løg, salt, peber og rosmarin i en 5 minutters tid – og smidt over i risotto-gryden de sidste par minutter sammen med flødeosten og parmesanen.

PhotobucketHaps – og så var der dejlig blød, rar og cremet snyde hokkaido-risotto klar på nul.komma.fem – og det smagte ualmindeligt dejligt – snyderi fra Knorr eller ej!

PhotobucketPhotobucket

4 kommentarer

 • alberte

  EJ det ser helt vildt lækkert ud! hmm.. DET skal prøves i aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Det var også mægtig blødt og rart – håber du fik det testet i går – og at det levede op til forventningerne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mhm, bliver helt sulten, og hvor ser det dog lækkert ud :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Det var også vældig lækkert Kathrine – og nemt oveni hatten – altid en god kombination 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordej til honninghjerter, det er nu!