'PAGNE FOR ALLE PENGENE -TIPS TIL NYTÅR

GÅ SNART I KRIG MED KRANSEKAGEN!

PhotobucketDen blir nemlig supergod, hvis den lige får en nats tid i køleren – følg vores (eller for at være helt ærlige – Mette Blomsterbergs) how to guide til kransekagetoppe fra sidste år her:

Dag 1: Kransekage og forkølelse

Og her:

Dag 2: De to tårne

PhotobucketJeg er faktisk allerede smugstartet med min portion kransekagedej her til aften (afbilledet og klar til køleren på billedet oven for), da jeg smutter med min veninde A til Berlin i morgen aften for at se om de der tyskere kan finde ud at skåle det nye år ind – mon ikke de kan det… Kransekagen medbringes dog hjemmefra just in case!

Og har du endnu ikke læst Julies fantastiske guide til champagne-valget for årets sidste aften – så kig med her – der er megagode tips og tricks at hente!

Photobucket

3 kommentarer

 • Ååh, bliver helt dårlig, så gode ser de ud. De ser helt ud som de skal – perfekt sprøde og seje, med et skønt, blødt indre og en mørk, lækker chokoladebund <3 Send straks en stakfuld med luftpost.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Tak Anne:) Glæder mig virkelig også til at sætte tænderne i dem i morgen – håber de klarer flyveturen til Berlin her til aften:)

   Rigtig godt nytår!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  I lang tid har jeg faktisk tænkt på, at i år ville jeg selv bage kransekagen, men nu har jeg ikke tid alligevel, så sådan bliver det ikke. Øv, det må blive næste år ;-)..
  Din ser ellers rigtig lækker ud!

  http://madenerikkedinfjende.dk blog om MAD og SPISEFORSTYRRELSE

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'PAGNE FOR ALLE PENGENE -TIPS TIL NYTÅR