JUL MED HØJT TIL LOFTET

HOHOHO: CHOKOLADE HVER DAG

Photobucket

Glæædelig første december, folks! Så er det tid til juleknas og salmesang – og chokoladekalender!

I år stod der heldigvis en julekalender med lækker kvalitetschokolade klar på hylden –  sådan én fik vi nemlig med, da vi besøgte Hotel Chocolat for lidt tid siden. Jeg er virkelig blevet fan af deres lækre kvalivarer. Chokoladen i julekalenderen er 70% mørk chokolade uden fyld og er formet i alle mulige fine julefigurer. Glæder mig til at nyde et godt stykke chokolade hver dag, mens vi venter på juleaften (eller jagter stresset rundt i indre by og prøver at nå alt inden d. 24. – alt efter gemyt).

Derudover er den obligatoriske skrabejulekalender også klar. I år kom den med posten fra selveste Julemanden – formentlig fordi julemanden er på getaway med min papfar i Milano og derfor ikke selv kunne aflevere den 😉

Hvis du ikke selv har fået fat i en chokoladejulekalender, så er det altså ikke for sent! Det værste der kan ske, er at du bliver nødt til at spise et par stykker på én gang for at indhente det forsømte. Og så und lige dig selv en julekalender med GOD chokolade. Udover Hotel Chocolat har bl.a. Peter Beier, Summerbird, Mølle Skovly og Valrhona også sørget for en god undskyldning for at nyde kvalitetschokolade hver dag i december.

Jeg skyder december i gang med det hyggeligste julearrangement hos søde venner. Glæder mig til at spise æbleskiver og julequizze senere!

Psst. Hvis du ikke har set det på vores facebookside, så har vi fået taget et nyt billede af os selv.. Se det her.

5 kommentarer

 • Den ser i hvert fald rigtig fin ud 🙂 Lyder desuden som en rigtig hyggelig måde at bruge 1. december på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ja den er superfin – og måske ekstra god, hvis man helst bare vil have “plain” kvalitetschokolade uden fyld. Det var en prægtig 1.december-fest 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder super lækkert. Valgte selv i år at den skulle være med lakrids, så vi “Bülower” den. Det er heller ikke så dårligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ohhh det lyder altså også farligt godt. Fedt, at Bülow er kommet med et alternativ til alle de gode chokoladekalendre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig fedt med alle de spændende julekalender der er kommet på marked med god kvalitets chokolade. Jeg kan også anbefale Simply Chocolate og deres funky – fede julekalender som kan købes her fra 1 oktober 2013 her http://www.chokoladejulekalender.dk
  Vh Philip

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUL MED HØJT TIL LOFTET