EN SLAGS BOLOGNESE

OG DET SKETE I DE DAGE…

Photobucket

I november engang, at tre piger drog mod et Scandic Hotel i København. Bloggen var nemlig så heldig at blive inviteret på besøg på et af Scandics nyrestaurerede hoteller. Vi valgte at gøre det til en lille ”staycation” og nappede et af hotellerne i vores egen by – nemlig Scandic Copenhagen lige ved søerne og Planetarium. For København er dejlig! Og særligt her op til jul, hvor julepynt og julelys kommer frem overalt på gader og i butiksvinduer, der er julemarkeder og hyggelig stemning. Så uanset om man kommer til København som turist eller vælger at være turist i egen by, vil vi til enhver tid anbefale KBH til en lille jule-getaway.

Indlægget her er dedikeret til en varm anbefaling af Scandic, samt vores fif til hvad du kan give dig til rundt omkring i byen af såvel mad- som hyggelige juleting.

Vores staycation startede med bobler – og bobler er altid en fantastisk start! Vi fik dem bragt op på vores værelse øverst oppe med udsigt udover Tivoli og byens tage. Det var virkelig fint at se byen fra en helt ny vinkel og både om aftenen og morgenen efter blev udsigten taget under behørig inspektion. Boblerne blev efterfulgt af en dejlig middag på hotellets egen restaurant (som sagtens kunne profileres mere, maden var rigtig god, betjeningen fantastisk og omgivelserne dejlige og ikke mindst centrale).
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Og hvad er det så, at du skal opleve i København? Vi foreslår:

  1. Julemarked i den Grå Hal: Hvert jul holder Christiania julemarked. Julemarkedet er et af mine (Lise) absolut favoritter! Der er fin julepynt, fantasifulde julegaveidéer, fantastisk atmosfære, billig god mad og en umiskendelig duft af joints og fri stemning. Se mere her.
  2. Ved Stranden 10: Vinbar nede ved kanalen overfor Christiansborg. Hyggelig, intim og med hjemmebagte æbleskiver og gløgg. Absolut et besøg værd. Læs Emilies beretning fra hendes besøg sidste jul her.
  3. Tivoli. Ja, der er mange turister. Ja, det er lidt dyrt, men det er også helt vildt hyggeligt og fint. Desuden er der gode madoplevelser at finde derinde. Madklubben har åbnet en restaurant derinde, det samme har Brdr. Price og så er der naturligvis klassikere som Grøften, hvor du kan få helt traditionel julefrokostmad.
  4. Hvis du som os bor på Scandic ved Gammel Kongevej, så er en slentretur omkring søerne en rigtig hyggelig ting at gøre – og om ikke så for at forbrænde lidt julesul 🙂
  5. Et andet sted at krybe ind i varmen og til en omgang gedigen julehygge, hvor Emilie i år var på besøg og varmt anbefaler. Læs mere om det lige her.
  6. Og hvis du lige mangler at købe de sidste julegaver eller måske en mandelgave, så følg Julies tip til billige kogebøger i Føtex. Se selv her!
  7. Det Scandic vi var på ligger lige i starten af Gammel Kongevej inde fra byen. Og Gammel Kongevej er så hyggelig! Særligt nu hvor julepynten hænger hele vejen op til Frederiksberg Rådhus. Og er du ude at snuse her, så tag et smut ned ad Værnedamsvej (sidevej til Gammel Kongevej), her er både gode restauranter, caféer, vinbar, delikatessebutikker og tøjbutikker. Deeeejlig gade!

Og som I kan se nedenunder, havde vi det både hyggeligt og fjollet på vores staycation:
Photobucket
Photobucket
Photobucket

2 kommentarer

 • Jeg er jo gift ind i Scandic, og er derfor nødt til at være fan. Men det er faktisk ikke så svær en tjans. Jeg har et lille miniophold på Scandic Copenhagen mellem jul og nytår, og det kan jeg godt glæde mig til, kan jeg se 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Ja, det kan du roligt gøre, Jane. Det var virkelig rart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SLAGS BOLOGNESE