MERE VINTERSALAT

AVOCADOMAD FTW!

 photo avocado1.jpgKan I huske min fest over den helt simple avocadomad jeg fik i Berlin og berettede om her? Den lovede jeg jo mig selv at lave, når jeg kom hjem. Så som sagt, så gjort – dog med en udskiftning af surdejsbrødet med ristet rugbrød for (et forsøg på sundhedens!) skyld, og en omgang tomat+peberfrugt som supplement. Det var præcis lige så god en kombi, som jeg huskede det – tænk at avocado, citron og lime tilsat et drys salt og peber kan vække så meget lykke! Det er da lidt af et hit altså!!

 photo avocado4.jpg photo avocado3.jpgNå ja – jeg lavede det altså uden Eggs Florentine on the side (som erstatning blev det til et enkelt blødkogt æg) – det blev alligevel lidt for heftigt til en ganske almindelig weekendmorgen.. Men vil man have tips til, hvordan man bikser sin egen Eggs Florentine sammen, kan man læse med her, men gør dig selv den tjeneste, at piske hollandaise sådan her – det fungerer sgu og er vildt let!!

 photo avocado2.jpg photo avocado5.jpg

19 kommentarer

  • Sådan en mad lavede min kæreste til mig den anden dag, og jeg blev så overrasket over hvor lækkert det var! Det smager skønt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emilie

      Mmm – ja ikk?! Det er altså virkelig et hit med sådan en helt simpel og rar kombination:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Avocado-madder er bare det bedste! 😀

    //Emilie
    http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja Maria

    Lyder enormt lækkert – en kombination jeg er selv er rigtig glad for! Når det skal være frækt pepper jeg det op med helt fint revet ingefær og fint revet æbler!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emilie

      Mmmm – det lyder næsten som en helt kur mod tømmermænd/forkølelse eller andet ubehageligt! Det må testes en dag:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stinne

    Lækkert! Nu ved jeg, hvad jeg skal have til morgenmad i dag. Ha’ en god lørdag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emilie

      Tror også jeg hopper på samme morgenmad endnu engang her til morgen:) God lørdag til dig også!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Avocadomadder er det største hit, spiser dem også altid med blødkogt æg og friskkværnet peber i massevis!

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emilie

      Mmm – lyder som om vi er morgenmads-søstre i sindet Anne 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    det lyder total simpel og lækkert skal jeg helt klart prøve.. er det bare peberfrugt og tomat der er ikke andet i?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej! 🙂
    Lækker madder!!!
    Kan være jeg skulle prøve det – selvom jeg ikke er den største fan af avocadoer 🙂
    Her kommer et lidt mærkeligt spørgsmål – men de træplader, som du anretter på – hvor har du dem fra?? 😀 De er vildt flotte!
    xxx

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emilie

      Jeg har faktisk også i en lang periode været lidt småtræt af avocado, men jeg vil sige, at denne version iblandet godt med lime og citron, er et hit for mig:)

      Træ-skærebrættet er købt for en del år siden på Royal Copenhagens lagersalg i Porcelænshaven på Frederiksberg. Jeg har ikke været der i hundrede år, så jeg ved ikke om de stadig kan fås, men det er et forsøg værd, hvis du er i nærheden. Under alle omstændigheder har de ofte andre gode ting, man kan blive lokket i fordærv af 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    Jeg flyttede til New Zealand for 22 aar siden og svigernutter serverede et stykke toast med advocado og tomat paa! Jamen, altsaa, avocado? er det ikke noget man skraber ud og putter rejer i ? :))
    Nope, man putter det paa et ristet stykke groft toast eller rugbrod!
    Velbekomme

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emilie

      Hej Lene – nej, hvor sjovt – så er det jo åbenbart sådan noget de gør der i det australske/new zealandske! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • AVOCADO er bare noget af det bedste der findes 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gud hvor ser det dog lækkert ud!

    Måske vil du kigge forbi min blog? http://www.vivalavanilla.blogspot.dk

    //Frederikke

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emilie

      Tak Frederikke – det smagte også virkelig herligt 🙂 Og fin bageblog du har dig! Kh Emilie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MERE VINTERSALAT