MANFREDS TARTAR

GREATEST HITS 2012

Her omkring årsskiftet er det jo vanvittigt populært, at kigge tilbage på året der gik og opsummere på både det ene og det andet. Det vil vi på Gane&Gaffel selvfølgelig ikke stå tilbage for, så vi har været en tur i Google Analytics og lure på, hvad vores mest populære indlæg har været i 2012. En af de ting, der ligger meget højt på listen er vores Gaffelkort, som vi selv er ret glade for – og som vist efterhånden trænger til en opdatering igen! 🙂

Her kommer så top 10 for 2012:

Photobucket

1. Oldemors appelsinkage – citrusfrugter i kage ER genialt!

Photobucket

2. Risalamande opskrift. En opskrift der næsten lige er blevet tilføjet, men som særligt d. 23. december fik uvirkeligt mange hits 🙂

Photobucket

3. Noget så umoderne som millionbøf. Kønt er det måske ikke, men da jeg genfandt billedet her, blev jeg helt overbevist om, at jeg snart skal lave det igen!

bananpandekager

4. Lises første indlæg om hendes paleo-eventyr (her er det bananpandekagerne, som man vist nok må spise en masse af :-))

Dadelkugler

5. .. og dertil hørende dadelkugler (som også kan nydes, selvom man ikke spiser paleo, skulle jeg hilse og sige)

Photobucket

6. Crunchy kokos-mango-salat, som blev til ved fælles hjælp i Onkel Mads’ sommerhus (og sørme om vi ikke også lavede et service indlæg om hvordan man nemt åbner en kokosnød).

Photobucket

Photobucket

7. Forårsruller og lækker salat  fra selvsamme tur. Det var altså også helt fantastisk mad, skulle jeg hilse og sige!

mandler

8. Hjemmedyrkede saltmandler

Photobucket

9. Meyers kaffekage fra endnu en sommerhustur

Paleokage

10. Og sørme om det ikke er endnu et paleo-indlæg, der sniger sig ind på tiendepladsen! Nemlig en superlækker paleokage, som dog gjorde det af med et par af Lises køkkenaggregater undervejs!

Det er sjovt at se hvad der hitter hos jer læsere – og nok noget vi aldrig bliver helt kloge på. Vi snakker nogle gange om, hvad det egentlig er, der gør et indlæg godt og/eller populært  (er det det samme?) – og på hvor stor forskel, der kan være på hvor mange hits et indlæg får, kontra hvor mange likes det høster på Bloglovin kontra hvor mange kommentarer, der lægges. Det eneste vi har noteret os er, at det enten skal være meget sundt eller meget syndigt for at få mange likes på Bloglovin, hvilket i sig selv er en ret modsatrettet regel 😉

I er ikke til at blive kloge på, men det er også helt i orden – vi synes I er skønne at blogge for eatherway og blogger jo først og fremmest om den mad, vi selv spiser, ikke om dette eller hint for at få mange hits på google.

Vi glæder os til at blogge løs her i 2013 og til engang om et års tid endnu en gang at kigge tilbage på nye madeventyr!

10 kommentarer

 • Er helt sulten af alt det lækker mad der, og lækre kager! :-).
  Jeg følger dig nu, vil du måske følge igen? http://www.bloglovin.com/en/blog/4078046

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Heheh, jeg blev også selv helt sulten af at lave indlægget! Jeg tjekker da lige din blog ud – tak fordi du følger med her 🙂

   PS. Din kommentar var desværre røget i spam, så det er derfor du ikke har kunnet se den. Nu er du dog godkendt, hvilket også gælder fremover. God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne v

  når man trykker på linket til million bøf pasta kommer man til risalamande…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Louise

  Tror der er en fejl i linket til Millionbøffen? Jeg kommer ind til indlægget om risalamande 🙂

  Men I har lige reddet mig. Kan ikke tåle tomat (det er virkelig sørgeligt… farvel til kødsovs, chili con carne, pizza, lasagne osv!) og har savnet kødsovs! Vil prøve den der millionbøf med pasta. Vidste slet ikke hvad millionbøf var?!
  Har I et godt bud på lasagne uden tomat? Har prøvet at lave kød/grøntsagsblanding, men synes det bliver lidt kedeligt. Hvordan ville I spice den lidt op? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Tak for tippet Charlotte, jeg har lige rettet det.
   Øv med dig og tomat – du skal helt sikkert kaste dig ud i sådan en omgang millionbøf – normalt får man det til kartoffelmos, men det smager altså fortrinligt med pasta. Ift. lasagne tænker jeg umiddelbart, at det ville være et forsøg værd at smide nogle hele peberfrugter i ovnen, brænde skindet godt og grundigt og så tage det af og purere kødet bagefter – og så smide det i din kødsauce til lasagnen. Det tager selvfølgelig lidt tid, men peberfrugterne bliver mushi og får en superlækker sødme, så måske det kunne agere tomat?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Louise

   Det gør ikke noget, at det er lidt besværligt, for det er jo genialt! Og med røde peberfrugter, så ligner det jo også næsten tomat 😉 Det må prøves, tusind tak for svaret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hehe, godt du synes om idéen. Og ja helt klart røde peberfrugter. Det glemte jeg at skrive, men det var det jeg tænkte 🙂 Måske du også kan prøve at tilsætte lidt æblecidereddike, hvis du skal prøve at mime tomaternes sødme OG syrlighed? Pøjpøj med projektet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha – gik lige og forestillede mig, at jeg ikke er frokostsulten i dag. Det lavede dette indlæg i hvert fald om på! Superlækre billeder og god inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Haha, man skal aldrig gå ned på frokost! Tak for de fine ord! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANFREDS TARTAR