CHOKOLADE-MIDDAG FOR 3

JAZZ MED PRICE

 photo price11.jpgI søndags var Emilie og jeg (plus ledsagere) så heldige at blive inviteret ind til et nyt koncept hos Brdr. Price på deres restaurant i Rosenborggade, nemlig søndagsjazz. Et helt enkelt koncept, der indebærer live jazz fra kl. 15-17.00 med mulighed for at bestille vin, øl, kaffe, the mm. samt lette snacks og kage. Tanken bag er, at huset også skal være levende udenfor de klassiske spisetider. Der var da også flere af restaurantens frokostgæster, der blev lokket ned forbi af de hyggelige jazz-toner. Og vi sad helt og fik lyst til at blive der til aftensmad. Det må dog blive en anden gang!

Selve lokalet er som en tidslomme at træde ind i. De store lysekroner i loftet og klassiske design gør sit til stemningen. Og på den ene langside af lokalet er en lille scene, hvor James præsenterede dagens musikere på henholdsvis flygel og kontrabas.
 photo price10.jpg photo price1.jpgVi fik serveret en tallerken med forskellige små snacks til at starte med sammen med henholdsvis hvidvin, rødvin og øl. Højdepunktet på tallerknen var i min optik helt klart de fritterede brødstænger (der til forveksling ligner mørke flæskesvær) med en meget dejlig og fuldfed aioli til (brødrene er gudskelov ikke spor fedtforskrækkede!).

 photo price2.jpg photo price4.jpg photo price5.jpgDa jeg af flere omgange netop havde fejret min fødselsdag denne weekend, var trangen til kage ikke så farlig stor, men da den flinke tjener alligevel kom ned og spurgte, om vi havde lyst til lidt sødt, var det sørme svært at sige nej! 3 af os røg således på deres klassiske citrontærte (som er én af brødrenes signaturdesserter) og 1 nappede gateau marcellen. Begge kager var gode, men for mig vandt citrontærten. Jeg er helt vild med det syrlige sammen med den sprøde bund og næsten hvinende søde marengstop (læg i øvrigt lige mærke til servicet, alle har logoet fra restauranten trykt på – meget fin detalje!).

 photo price9.jpg photo price8.jpgDer er jazz hos Brdr. Price igen nu på søndag, derefter er der vinterferie og så skal brødrene lige tage konceptet op til revision, inden de bestemmer om det skal fortsætte. Vi håber, at de vælger at lade det køre. Det er en super hyggelig ting at gøre en søndag eftermiddag, hvad end man er til jazz eller ej. Stemningen er rolig og hyggelig, og der er en virkelig rar atmosfære. Det kan på det allervarmeste anbefales at lægge vejen ind forbi!

6 kommentarer

 • Hvad koster det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Det er skam ganske gratis 🙂 Det koster bare det, du vil sidde og spise/drikke imens.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, det er simpelthen min ynglingstærte, den citron tærte.. Jeg bager den altid når jeg skal bage!

  Gad man ikke boede i vestjylland. Det ville bare være det største at møde dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Du må tage en weekend-tur til København 🙂 Og enig i at citrontærten er et kæmpe hit!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg vist nød til efterhånden.. Hvordan ligger priserne sådan på de små snacks i fik?
   (Fattig studerende)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Godt spørgsmål, det må jeg indrømme, at jeg ikke lige så. Men jeg vil tro, at det er omkring 50-75kr. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHOKOLADE-MIDDAG FOR 3