LE SOMMELIER BAR & BISTRO – NY RESTAURANT I CPH

MANFREDS TARTAR

PhotobucketJeg har det egentlig sådan lidt mellemfornøjet omkring Manfreds i Jægersborggade. Synes generelt jeg har oplevet sådan en lidt mærkelig utjekket/arrogant betjening de par gange jeg har været der, hvilket er synd for det virkelig fine sted det ellers er. Men det er faktisk overhovedet ikke Manfreds generelle meritter det her indlæg skal handle om – men i stedet udelukkende Manfreds helt uovertrufne tatar, som Julie, jeg og vores veninde A smovsede i en fin aften i december.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketJulie og A havde længe gået og ævlet om tartaren, og jeg var så heldig at hoppe med på den idé – for altså, der er ikke så meget andet at sige, end at den bare er helt fantastisk – prøv den, prøv den!! Tartaren kommer i små fine udskårne fløjlsbløde stykker kød, der vist er vendt lidt i en slags marinade og toppet med brøndkarse og fantastisk majo on the side. Vi fik den til et aftenmåltid sammen med en omgang grønkål med marv og godt fuldkornshvedebrød, men jeg tror faktisk, at den vil gøre sig omend endnu bedre solo med brødet alene, som en hyggelig frokost-ret, eller let aftensnack – måske før en biotur, hvor man ikke er blevet storsulten endnu.

PhotobucketPhotobucket

Den koster den nette sum af 75-80-ish kroner og er en rigelig portion til den lette sult.

2 kommentarer

  • Jeg er så enig, den tartar er FANTASTISK. Jeg har selv været der et par gange og købt to tallerkner til mig selv, som hovedret!!! Nam Nam

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie

      Helle – det er fandme end god idé! Jeg skal helt klart snart ned og spise tatar igen! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LE SOMMELIER BAR & BISTRO – NY RESTAURANT I CPH