AVOCADOMAD FTW!

TIP: POTENTIEL YNDLINGSSØNDAG COMING UP

 photo hotelavenue_zps0dc6bcaa.jpg

Hvis du er vild med forkælelse og skønne kager, så vil jeg da lige tippe dig om, at du d. 3. februar kan få masser af begge dele til en god omgang High Tea på Avenue hotel. Det er ingen ringere end selveste Nikolaos Strangas, den græske kagegud, som jeg har skrevet om her, der leverer de søde sager til arrangementet.

 photo hotelavenue02_zpsb77753b2.jpg

High Tea arrangementet hos Avenue Hotel foregår i deres lounge-område. På disken står masser af labre søde sager, som den gode Strangas konstant fylder op, og herfra er det bare at forsyne sig med scones, macarons, og små lækre og delikate kagehappere. Medbring din fangst (der er ad libitum selvforsyning i to (!) timer) til din plads i en af loungens bløde sofaer eller lænestol og synk ned, slap af og NYD.

Jeg var så heldig at få lov til at afprøve konceptet i december og jeg var helt salig bagefter – men se også lige hvad jeg fik at spise sammen med en velbrygget kop the eller to. En helt perfekt måde at tilbringe en kold søndag eftermiddag på.

Du kan læse mere om arrangementet og hvordan man tilmelder sig her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AVOCADOMAD FTW!