FØDSELSDAGSKAGE EN MASSE

ET VASKEÆGTE UDSALGS-KUP TIL KØKKENET

 photo microplane_kup.jpgDa jeg her i starten af året var en smuttur i Las Vegas på arbejde, stod den sjovt nok på en del shopping efter arbejdstid. Jeg har ikke særlig meget tilovers for hverken shows eller kasinoer, og så er der faktisk ikke så meget andet end shopping tilbage at foretage sig i Las Vegas i aftentimerne (udover at spise og drikke – forstås!), og selvom jeg ikke troede jeg skulle sige det, så nåede jeg faktisk at blive helt træt af at vandre rundt i shopping malls.

Så træt, at jeg næsten overså den fine amerikanske køkken-udstyrs-butik Sur la Table – og det havde faktisk været en skam, hvis jeg havde! På post-jul-udsalgshylderne forrest i biksen fandt jeg nemlig disse to skriggule effektive rivejerns-fætre fra Microplane, der netop uden succes, havde været på julens ønskeseddel. Altså pæne kan man jo ikke kalde dem, men hvor heldig har man alligevel lov til at være, når man finder dem til den nette sum af 6 $ stykket:) Ned i kurven og med hjem i kufferten røg de i al fald. Og de har allerede været godt i brug til rivning af gulerødder, squash, ost og kartofler (og tæt på en finger eller to..), og er altså virkelig fantastisk gode!

Microplane er produceret i USA, hvilket også delvist forklarer den ret så tilforladelige pris, jeg fandt dem til. Herhjemme er det nok svært at hitte dem til samme gode pris, men både Kop & Kande og Inspiration forhandler dem til almindelige menneskepriser. Derudover er de ofte at findes i Politikens PLUS klub til reduceret pris (for medlemmer) og til en slags engros-venlige priser (også inkl. moms) hos HWL i Kødbyen i København.

Hvad med jer derude, har I gjort jer nogle gode udsalgskup på mad-fronten i det forgangne januarudsalg?

 photo microplane_kup2.jpg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAGSKAGE EN MASSE