MEXICANSK PÅ EN MANDAG

FØDSELSDAGSKAGE EN MASSE

Det er ikke så lang tid siden, at jeg havde fødselsdag, og jeg valgte at fejre det med masser af kage – og af flere omgange (snak om at være bare en lillebitte smule kagemæt – det kan man utrolig nok godt blive)! Det var sødt, syndigt og meget dejligt! Emilie var så sød at lægge kamera til eskapaderne (jeg er stadig kun på mit iPhone kamera…), som følger herunder 🙂

Det blev til en meget tung brownie-agtig chokoladekage med kaffefrosting og knasende daim fra Cute Carbs. Den kan varmt anbefales – og den fik meget ros med på vejen:
 photo kager3.jpg

Lakridskys, som jeg bl.a. har skrevet om her:
 photo kager2.jpg

Citronsnitter, hvor jeg brugte en opskrift fra en amerikansk opskriftsdatabase, All Recipes (jeg vil anbefale kun at lave halv dej – mine blev lidt for tunge i det):
 photo kager4.jpg

Bananmuffins med chokolade og citronfrosting, lavet på inspiration fra Cute Carbs, dog med citron istedet for lime og med masser af mørk chokolade i:
 photo kager5.jpg

Og selvfølgelig lagkage (og selvfølgelig lyserød!) – lavet af Irmas lagkagebunde (de kan varmt anbefales!) lagt sammen med flødeskum rørt op med hindbær og makroner og overtrukket med glasur farvet lyserød af hindbærsaft, flødeskum og frysetørrede hindbær:
 photo kager6.jpg

7 kommentarer

 • Kære Lise,

  Uhmmmm – sikken et kagebord. Hvor var det nogle heldige gæster, du havde. Der må have været mange “iiih´er” og “åååååhhhhhh´er,” da dine gæster så hvilken forkælelse, du havde forberedt til dem.

  Jeg har en opskrift på citronsnitter: http://www.becauseitmatters.dk/lemon-squares-citron-naesten-konfekt-kage/, som virker 🙂

  Rigtig god weekend.

  Mange hilsner,
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Uuhh Mette, de ser virkelig gode ud dine citronsnitter! Dem må jeg forsøge mig med næste gang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅRH!
  Jeg vil også til kæmpestort kagebord <3
  Hvor ser det hele lækkert ud – især citronsnitterne gad jeg gerne smage.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Tak Anne 🙂 De var også gode. Elsker syrlige kager!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med dagen. Hvor ser det lækkert ud og noget mere overskueligt end mit, hvor gæsterne næsten allerede havde givet op før de startede. Håber dine gæster satte pris på dine lækre kager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mor

  Hej Lise
  Det ser utrolig lækkert ud, men du kunne da godt have lagt opskrifterne ud også!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEXICANSK PÅ EN MANDAG