JEG EEEEELSKER MORGENMAD

Jeg er et af de mennesker, der simpelthen elsker morgenmad og oprigtig talt fungerer rimelig dårligt om morgenen indtil jeg har fået noget i skrutten. Det er efter min bedste overbevisning en virkelig dårlig vane at springe morgenmaden over – og jeg ville selv være ved at dø af sult inden kl. 10.30, hvis jeg skulle undvære dagens første måltid.
Jeg er så heldig at kunne hapse min morgenmad fra en rimelig fornem morgenmadsbuffet på mit arbejde i hverdagen, men det gør det heldigvis ikke mindre sjovere at lave sin egen morgenmad i weekenderne.
Og min weekendmorgenmad har faktisk været ret så luksuriøs her på det sidste – derfor tænkte jeg, at det var oplagt med et lille hyldestindlæg for den ægte morgenmadsglæde her på bloggen. Så here goes!
Total skøn kombination af pocheret æg med blender-hollandaise og avocadomad
Min ven J’s fantastiske surdejsbrød og et flig af verdens bedste rugbrød fra Restaurant Gilleleje Havn!
Selvsamme J i gang med indtagelsen af vores ven T’s perfekte blødkogte æg, en slags ovnbagte (og dermed næsten sunde!) hashbrowns af kartofler og persillerødder i fine tern, og sidst, men ikke mindst, vores ven I’s bløde, gode, sprøde og søde drømmekage med riiigeligt smør og sukker… Hele herligheden serveret til en hyggelig sammenskuds-søndagsbrunch.
Hvad spiser I til morgenmad til hverdag og fest?
Det er så godt ud! Ville gerne sidde til bords der. 😀