MANGO LASSI-LÆKKERHED

JEG EEEEELSKER MORGENMAD

 photo perfektmorgenmad5_zpsace39cd9.jpgJeg er et af de mennesker, der simpelthen elsker morgenmad og oprigtig talt fungerer rimelig dårligt om morgenen indtil jeg har fået noget i skrutten. Det er efter min bedste overbevisning en virkelig dårlig vane at springe morgenmaden over – og jeg ville selv være ved at dø af sult inden kl. 10.30, hvis jeg skulle undvære dagens første måltid.

Jeg er så heldig at kunne hapse min morgenmad fra en rimelig fornem morgenmadsbuffet  på mit arbejde i hverdagen, men det gør det heldigvis ikke mindre sjovere at lave sin egen morgenmad i weekenderne.

Og min weekendmorgenmad har faktisk været ret så luksuriøs her på det sidste – derfor tænkte jeg, at det var oplagt med et lille hyldestindlæg for den ægte morgenmadsglæde her på bloggen. Så here goes!

Total skøn kombination af pocheret æg med blender-hollandaise og avocadomad

 photo perfektmorgenmad4_zpsf45f9822.jpg photo perfektmorgenmad_zps47cdcb6d.jpg

Min ven J’s fantastiske surdejsbrød og et flig af verdens bedste rugbrød fra Restaurant Gilleleje Havn!

 photo brunch2_zps8f5e9de3.jpg photo brunch_zps75b589f9.jpg photo brunch6_zpse56e98b4.jpg

Selvsamme J i gang med indtagelsen af vores ven T’s perfekte blødkogte ægen slags ovnbagte (og dermed næsten sunde!) hashbrowns af kartofler og persillerødder i fine tern, og sidst, men ikke mindst, vores ven I’s bløde, gode, sprøde og søde drømmekage med riiigeligt smør og sukker… Hele herligheden serveret til en hyggelig sammenskuds-søndagsbrunch.

 photo brunch5_zps5f354b89.jpg photo brunch4_zps79b2f54c.jpg photo brunch3_zps32bd28dd.jpgHvad spiser I til morgenmad til hverdag og fest?

 

9 kommentarer

 • Det er så godt ud! Ville gerne sidde til bords der. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Haha, tak Emily – det var også virkelig godt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor ser det lækkert ud!! 🙂 Sikke en overskudsmorgenmad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   1000 tak Natasja – og ja – følte mig også meget overskudsagtig, da jeg lavede pocheret æg og hollandaise til mig selv – og til gengæld sindssyg taknemmelig, da vennerne kom med kage og hjemmebagt brød dagen efter 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også mig! Hvor ser det dog lækkert ud – ren luksus.
  Til hverdag spiser jeg havregrød med æg og hjemmelavet kompot af forskellig slags pt. æble hindbær/æble og vanilje. Andre gange er det jordbær/rabarber med kanel, eller solbær/æble med revet citron (:
  I weekenden står den gerne på tømmermændbrunch med skrammelæg, ost og stegte champinoner, mmh <3

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Uhhmm – lyder virkelig også som om, at der blive kræset for morgenmaden hjemme hos dig Anne;) Lyder så lækkert med de hjemmelavede kompotter!

   Kh Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fuck, jeg glæder mig til næste sammenskudsbrunch.. Dog med en anelse præstationsangst! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endenlig én der har det på samme måde som mig. Der er så mange der bare hader morgenmaden, men det er nu det bedste måltid på dagen, og det er utroligt hvad en god start på dagen kan gøre 🙂
  Prøv evt mine pandekager http://healthup.bloggersdelight.dk/?s=pandekager eller min hjemmelavede yoghurt med müsli http://healthup.bloggersdelight.dk/2013/01/dagens-vigtigste-maltid/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Lige præcis Christina – man skal ikke spøge med, hvad en god omgang morgenmad kan gøre for humør og overskud 🙂 Dine opskrifter lyder lækre – de må tjekkes ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANGO LASSI-LÆKKERHED