SVIN, SVAMPESOVS OG SWEETPOTATO-MOS

MAROKKO I NV

 photo tagine01_zps12f114f1.jpg

Husker i mit indlæg om Fisketaginen? Fisketaginen er en marokkansk restaurant, der ligger i Københavns Nordvestkvarter på Tomsgårdsvej nr. 32.

Udefra ser stedet ved første øjekast ikke ud af meget, men indenfor huser den undseelige restaurant et fantastisk og autentisk marokkansk køkken, som serverer en gedigen fisketagine (en slags stegeso på marokkansk) og andre lækkerier fra det Nordafrikanske køkken. Man kan f.eks også smovse i forskellige marokkanske salater, dyppelser, oliven og tagine med oksekød. Og sidst men ikke mindst… Skaldyr friturestegt i tynd, sprød dej….uhmmmm!

Jeg faldt helt tilfældigt over den lille perle af en restaurant, fordi den ligger i mit nabolag og vi var i gang med et bryd-en-væg-ned-og-lav-et-større-køkken-projekt, så hjemmelavet mad var en mangelvare. Mit kvarter huser ikke det store udvalg af lækker og billig mad, men Fisketaginen blev en instant classic og er det stadig den dag i dag, fx når man ikke gider at lave mad, men ikke har lyst til junk.

Lige siden jeg skrev indlægget, har Lise og Emilie været noget så misundelige over mit lokale tagine-sted og har fra tid til anden snakket om, at de måtte se at få det afprøvet.

 photo tagine03_zps90fe8456.jpg

I dag har Downtown så heldigvis et godt tilbud på en fin sammensat menu med enten fiske- eller kødtagine for to personer for rørende 199 kroner! (originalpris: 428kr./417kr. – afhængig af om man vælger fisk eller kød) serveret med brød, oliven og tomatsauce, og tre rare salater med eksotisk klingende navne, som Zaalook (auberginer med marrokanske krydderier – det er den på billedet ovenfor), Beldia (salat med tomat, løg, oliven, citron og persille) og Barba (rødbedesalat m. frisk bredbladet persille).

Jeg tror, at jeg taler på hele bloggens vegne, når jeg siger, at vi alle skal have fingrene i det tilbud – det er jo den perfekte anledning, som vi har gået og ventet på til et genbesøgbesøg hos Fisketaginen!

Er du også blevet sulten efter en omgang marokkanske herligheder, så kan du hapse tilbuddet fra Downtown her.

 photo tagine02_zps4089594d.jpg

 photo tagine04_zps4fb7ae5d.jpg

Dette er et sponsoreret indlæg, men er 100 % udtryk for vores egne holdninger 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SVIN, SVAMPESOVS OG SWEETPOTATO-MOS