SÆSON FOR STENBIDERROGN

CHOKO-KOKOS MUFFINS

 photo muffins3_zps74f47626.jpgI den forgangne uge havde mine kolleger fortjent en eller anden slags kage til eftermiddags Caffe latten – og da der ligesom går lidt for meget klassens time over en klassisk skærekage, blev det til en ordentlig portion chokolade muffins.

Jeg googlede mig lidt frem efter en indbydende og nem opskrift, der passede med mine køkkenskabes beholdning af mørk chokolade, kakaopulver og æg – og det blev til denne opskrift på chokolade muffins fra FoodFanatic: http://www.foodfanatic.dk/chokolademuffins

Jeg havde dog også en kæmpe pose fine store flager kokos i køkkenskabene, så der røg både en ordentlig håndfuld kokosflager i dejen – og naturligvis en ligeså god håndfuld dekorative flager på toppen.

Smugspiste en af de gode muffins om aftenen da de var friske fra ovnen, bløde og med gode flydende ‘lommer’ af smeltet chokolade i den bagte dej – og det er jo egentlig sådan at muffins helst skal spises, men de var heldigvis også helt tilforladelige dagen efter.

 photo muffins5_zpsc208bfe6.jpg photo muffins6_zps0264342a.jpg photo muffins1_zps9a78ad92.jpg

2 kommentarer

 • Det er vigtigt at forkæle søde kolleger 🙂

  Jeg er også tosset med de gode kokosflager. De giver lidt mere crunch end almindeligt kokosmel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Ja, det bli’r de generelt så glade for 😉 Og helt enig – der er en verden til forskel mellem kokos(pulver)melet og så de gode crunchy – og vildt dekorative flager:)

   God søndag Mette!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÆSON FOR STENBIDERROGN