CHOKO-KOKOS MUFFINS
I den forgangne uge havde mine kolleger fortjent en eller anden slags kage til eftermiddags Caffe latten – og da der ligesom går lidt for meget klassens time over en klassisk skærekage, blev det til en ordentlig portion chokolade muffins.
Jeg googlede mig lidt frem efter en indbydende og nem opskrift, der passede med mine køkkenskabes beholdning af mørk chokolade, kakaopulver og æg – og det blev til denne opskrift på chokolade muffins fra FoodFanatic: http://www.foodfanatic.dk/chokolademuffins
Jeg havde dog også en kæmpe pose fine store flager kokos i køkkenskabene, så der røg både en ordentlig håndfuld kokosflager i dejen – og naturligvis en ligeså god håndfuld dekorative flager på toppen.
Smugspiste en af de gode muffins om aftenen da de var friske fra ovnen, bløde og med gode flydende ‘lommer’ af smeltet chokolade i den bagte dej – og det er jo egentlig sådan at muffins helst skal spises, men de var heldigvis også helt tilforladelige dagen efter.
Det er vigtigt at forkæle søde kolleger 🙂
Jeg er også tosset med de gode kokosflager. De giver lidt mere crunch end almindeligt kokosmel.