SØNDAGSGRØD

LØGISMOSE DRIKKEYOGHURT – I LOVE YOU

 photo drikkeyoghurt_zps75876790.jpg

Endelig blev mine bønner hørt! Spottede denne NATUREL drikkeyoghurt i Netto i søndags og var ved at falde bagover af begejstring. Jeg har jo tidligere efterlyst kefir el. lignende i Danmark – har virkelig ikke kunne fatte, hvorfor man ikke kan få en drikkeyoghurt som ikke enten er fyldt med sukker eller lightlort (pardon my french). Jeg spiser sukker igen, sådan lidt on and off, men vil virkelig gerne bruge mit sukkerkrudt på noget lækkert sødt og ikke af nød, fordi jeg skal have et hurtigt mellemmåltid med på farten.

Nu har Løgismose altså hørt mine bønner og sendt en skyr drikkeyoghurt på markedet! Den findes også i nogle forskellige smagsvarianter, som jeg ikke har kastet mig over, men da jeg lettere bims og megastorsulten lige rundede Netto efter en omgang træning, stod den der og smilede til mig. Haps! Den røg med i kurven og nåede dårligt ud af butikken før den blev testet. Konsistensen er lidt tykkere end mange andre drikkeyoghurter, men den er bestemt stadig drikbar. Den smager også af skyr, men har pga. drikkekonsistensen ikke det der lidt småtørre og nogle gange lidt for sure over sig, som skyr kan have, hvis man ikke får det sammen med noget.

Jeg er stadig mere vild med kefir, der er lidt tyndere og lidt mere prikkende syrlig på tungen, men mest af alt er jeg bare glad for at der endelig er kommet en naturel version af drikkeyoghurten på banen. TAK Løgismose, I må aldrig tage den af markedet igen. Skal vi aftale det? Godt så (Lover at købe en masse).

Har i prøvet den? Eller er jeg den eneste der har savnet sådan en drikkebørge?

16 kommentarer

 • Maria

  Havde det på præcis samme måde da jeg var i Netto i sidste uge 😉 Lad os da bare håbe at flere mærker får øjnene op for at lave lignende produkter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Fedt, Maria.. Dejligt jeg ikke er alene. Vi må sikre et godt kundegrundlag. Og ja det kunne være fedt, hvis andre mærker hopper med på vognen. Ville være endnu bedre hvis de var til at få fat i både i 7-eleven og andre supermarkeder m.m. Synes nemlig tit, at det er når jeg er på farten, at jeg savner at kunne købe sådan én naturel drikkesag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det er nemlig så skønt! Har længe ønsket mig en neutral drikkeyoghurt uden sukker eller sødestoffer ligesom dig. Jeg er ret sikker på at levevis netop har lavet et tilsvarende produkt som jeg så i Føtex forleden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hvor er det gode nyheder. Hurra for det. Må teste Levevis’ også, så snart jeg ramler ind i en Føtex!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kan da lige fortælle, at Levevis også er hoppet med på vognen, og at den er rigtig god 🙂 (og på tilbud til en flad 10’er i Føtex i denne uge)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Perfekt, Maria. Tak for oplysningen. Den skal da også testes! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også ovenud lykkelig – den med blåbær er særlig god 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Godt at vide, Frk. Vægt! For mig er det særligt lykkeligt, at der netop er kommet en variant uden smag (og dermed uden sukker eller sødemidler), men det er jo dejligt med valgfriheden! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt! Savner ind imellem også en ordentlig drikkeyoghurt, for jeg er heller ikke interesserede i dem, der er fyldt med sukker. Må se om ikke jeg kan opspore et eksemplar snarest muligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ja det er altså gode nyheder 🙂 Du må ud og teste – jeg skal da også have fingrene i Levevis’ version for at se hvad den kan!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie D.

  Faldt også over drikken i dag i netto, er selv mega begejsret for en drikke “yoghurt” som ikke er propfyldt med sukker og andre mærkelige ting. Og prisen er da heller ikke for gal. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Nej prisen var endnu en god ting ved den drikkeskyr.. Var det 12 kroner oder so? Not bad! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg er også bare så lykkelig! Jeg eeelsker skyr og denne drikkeversion er bestemt en favorit… Har dog set at man kan få en drikkeskyr med gulerod og havtorn, lyder lidt for specielt til mig he he 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hehe, det lyder også ret funky, men jeg er godt nok glad for havtorn, så nu får jeg helt lyst til at prøve :-). Den findes dog også i nogle lidt mere normale varianter med hindbær og lignende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HemmeLine

  Jubii. Tak for info, havde aldrig fundet den selv. Går normalt udenom dem, netop fordi de er fyldt med skrammel, men nu skal der handles!
  Mine unger siger tak:)
  God dag til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Så lidt HemmeLine. Vil meget gerne agere glad budbringer af drikkeyoghurt uden skrammel!
   Rigtig god dag til dig også! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGSGRØD