FORSMAG PÅ SOMMEREN - HJEMMELAVET JORDBÆRGRØD

ROYALT KØKKENGREJ

 photo royaleindkoeb2_zpsc47ac520.jpgHar siden jeg var rimelig ung (altså sådan uforholdsmæssigt ung) været sådan en type, der samlede på stel og køkkengrej til mit kommende hjem. Det har resulteret i, at jeg siden jeg boede hjemme har haft stabler af gryder og tallerkener stående under min seng til den dag, jeg skulle flytte hjemmefra. Og bedre blev det naturligvis ikke da jeg endelig flyttede hjemmefra – så i en alder af ca. 21/23 år havde jeg allerede fået samlet mig en rimelig stor samling af Royal Copenhagen Mega mussel stellet – det var nu engang lige det stel, der var knaldhot på det tidspunkt. Sidenhen – i takt med at jeg er blevet ældre – og mega mussel nærmest er blevet fast bestanddel i 70% af de danske hjem, er jeg dog begyndt at blive klar til at mikse lidt andre varianter af Royal Copenhagen’s porcelæn ind i mit køkken. Det blev i forbindelse med min fødselsdag til en fin kande og fine hvide tallerkener  i Elements serien – og så sent som i sidste uge, til disse super fine morgenmadsskåle i Elements serien, som jeg fandt til en rimelig tilforladelig udsalgspris. Glæder mig allerede til at dække op med alle nyerhvervelserne til søde gæster, og rigtigt kunne mikse og matche mit royale grej!

Næsten i samme royale boldgade var jeg så heldig at få en goodiebag med fine Georg Jensen Damask viskestykker med hjem i sidste uge. Anledningen var et par spændende design-samarbejder mellem Georg Jensen Damask og (tekstil)designerne Puk Lippmann og JoanP. Jeg forelskede mig særligt i Puks fine og meget klassiske håndvævede viskestykker (dem I kan øje på billederne), der minder mig om min mors gamle og dygtige moster Gudruns håndvævede duge og dækkeservietter, som vi var så heldige at have glæden af i mit barndomshjem.

Viskestykkerne koster 130 kroner stykket og forhandles i Georg Jensen Damask butikker og på damask.dk fra uge 18.

Køber man et fint viskestykke eller to, støtter man faktisk også en rigtig god sag, da Georg Jensen Damask med salget rejser midler til bl.a. at støtte uddannelse af vævere og sygeforsikring til de ansatte på væveriet i byen Karur i det sydlige Indien. Så hvis du fx synes din mor, veninde, moster eller søster har fortjent en fin påskegave, så kunne de hersens fine håndvævede viskestykker da været en meget god ide, der også gør en lille smule godt i verden samtidig!

 photo royaleindkoeb_zps00aae6a8.jpg photo royaleindkoeb5_zpsa44f28b6.jpg

1 kommentar

 • A+K

  Der er intet som Royalt køkken gear – kunsten er nærmere at begrænse sig. Det er vist kun min SU der bremser min samling, ellers havde jeg en af hver. Synes alt sammen er noget så smukt, på hver sin måde.
  Jeg samler pt. både på musselmalet, hvid elements, blå elements, farvet elements, hvid riflet, prinsesse, flora og blå blomst. Og har planer om i nærmeste fremtid også at inkludere en god portion mågestel <3
  Åh ha' – samlerpsykopat er da en diagnose, er det ikke? (;

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORSMAG PÅ SOMMEREN - HJEMMELAVET JORDBÆRGRØD