CHOKO-KOKOS MUFFINS

SØNDAGSGRØD

 photo soslashndagsgroslashd1_zps2425b308.jpgDet er efterhånden et godt stykke tid siden, at jeg har været forbi den fine lille café GRØD på Jægersborgsgade, hvor de serverer morgen-, middags- og aftengrød i alle mulige afskygninger, men da talen faldt på GRØD til en hyggelig venindefrokost i weekenden, fik jeg helt vildt lyst til dampende varm morgengrød.  Og da jeg selv samme aften fik en virkelig rar spelt-byggrød med andehjerter og vesterhavsost på Restaurant Pony, var det ligesom at lysten ikke blev mindre.

Mit søndagsmorgen-program stod dog på massiv rejse-klargøring inden turen gik til Barcelona om aftenen, så der var ikke tid til at arrangere nogen form for morgenmad ude af huset, og det blev køkkenets (heldigvis altid) rimelig veludstyrede gemmer, der måtte stå model til min grød-craving.

Min ret så dekorative søndagsmorgengrød blev således til af:

  • 1 1/2 dl Saltå kvarn grovvalsede havregryn
  • 3 dl vand
  • 1 knvsp salt
  • 1 lille skrællet og revet æble
  • 2 spsk græsk youghurt 10%
  • 1 tsk kakaonibs fra Hotel Chocolat
  • 1 tsk frysetørrede hindbær fra Torvehallerne

Grøden blev kogt op på vand og havregryn på helt almindelig vis, salt og revet æble tilsat – og så blev der ellers bare pyntet med alle de andre sager. Hele seancen tog måske ca. 10 minutter – totalt perfekt og lynhurtig luksusmorgenmad!

 photo soslashndagsgroslashd_zpsf591c94b.jpg photo soslashndagsgroslashd4_zpse6818396.jpg photo soslashndagsgroslashd5_zps267ccf0d.jpg photo soslashndagsgroslashd6_zpse803fb37.jpg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHOKO-KOKOS MUFFINS