TAPAS I ALLE AFSKYGNINGER

LCHF PIZZA

 photo d8f26245-64be-4e49-9430-3c054bd0f4e9_zpsf34fbde4.jpg

For et par uger siden kastede jeg mig over at lave den efterhånden halv-berygtede LCHF-pizza efter at mit Instagram-newsfeed efterhånden havde været oversvømmet med billeder af denne næsten sunde pizza. Og helt ærligt, den skuffede ikke! Det er klart, det er ikke pizza, som vi kender det, men det er meget tæt på! Og man får kværnet en gog portion grøntsager og en masse protein på sådan et måltid. Og som ekstra bonus er den virkelig nem at lave! Min pizza var stærkt inspireret af Madbandittens opskrift, som du kan se her. Du skal bruge:

1 blomkål
2 håndfulde revet ost
2 æg
Oregano
Salt & peber

Start med at riv/finhak blomkålen, blend den med æg, ost og krydderier og spred bunden ud på et bagepapir. Bag den først i 10-15 min. ved 200 grader til den bliver let gylden. Herefter spreder du dit ønskede fyld udover, smider den tilbage i ovnen og bager den i yderligere 10-15 min. indtil osten er smeltet og gylden. På min pizza puttede jeg tomatsauce, spicy pølse og ost på, og serverede den med rucola og revet parmesan. Den var seriøst god! Min kæreste udtalte endda, at den var bedre end rigtig pizza! Prøv den, prøv den 😀

12 kommentarer

 • Camilla

  Hvor mange af de der små pizzaer fik du ud af det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Jeg lavede én stor – ca. en bradepande og skar den op i slices 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh Lise, you had me at pizza 🙂

  Hvor ser den lækker ud, din version. Uhm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Den er jo så mega god! Tak for opskrift, Jane 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg set den pizza ret mange gange og må vidst hellere selv kaste mig ud i at lave sådan en! 😀

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Forsøgte mig også med hvidkålsbund den anden dag – det blev også en succes! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Uuhh hvidkål som bund – smart! Det må jeg have afprøvet også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ej hvor ser den lækker ud !! 🙂 kommer egentlig ost på igen som fyld eller er det nok med ost i bunden?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Hej Pernille
   Jeg putter ost på igen – det er som om, at den kan trække rigtig meget ost den pizza 😀
   /L

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej. Har lige prøvet at lave denne pizza til aftensmad. Det smagte rigtig godt, men min “bund” blev desværre overhovedet ikke sammenhængende. Hakkede blomkålen. Nogen ide om, hvad jeg kan have gjort forkert? Vh Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Hej Nanna. Min var også ret “løs” i det, men fik hakket blomkålen ultra fint, så da den kom i ovnen med æg og ost som bindemiddel, hang den fint sammen. Jeg håber, at du får mere held med det næste gang, for det smager jo virkelig godt 🙂 KH Lise

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Vil prøve igen ja 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAPAS I ALLE AFSKYGNINGER