BORNHOLMS BOURGOGNE

0,2 LITERS HVERDAGSLYKKE

 photo CHOKOMAEligLK02_zpseaf0897e.jpg

 photo CHOKOMAEligLK03_zps77e2d992.jpg

Sådan en lille fætter her kan redde mangen en fortravlet arbejdsdag. Må jeg præsentere: Jordens bedste chokomælk! Efter jeg har skåret noget så kraftigt ned på sukkerindtaget, har jeg måtte sande at meget købekakao simpelthen er for sødt eller vammelt.

Men dén her fra Øllingegaard! Det er creme de la creme inden for kakaomælk. Jeg siger det bare. Ikke for sød, ikke for tyk. Lækker smag af chokolade, kakao og et snert af vanille. Og så fås de i både 0,2 l., 0,4 l. og .. noget større pakninger. Sådan en lille sag her koster 12 kr. i Løgismose. Det giver jeg gerne for noget, der smager af rigtig kakao.

 photo CHOKOMAEligLK01_zps488681e9.jpg

I sidste uge gjorde den lykke på en arbejdsdag med lidt for meget at lave (tjek mit skrivebord – har glemt hvordan selve bordet ser ud – er den notorisk største roder på mit arbejde, særligt når jeg laver grafisk arbejde som nu). Et rart lille treat!

Jeg har spottet kakomælken i Løgismose og i Mad&Vin i Magasin. Den findes vist også hos forskellige bagere rundt i det danske land. Har i spottet den andre – og mere tilgængelige – steder derude?

 

14 kommentarer

 • Mener at have købt den i Irma City 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Uhhh perfekt. Det må jeg lige holde øje med næste gang jeg er der. Tak for tip!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmmmmm! Jeg ved ikke om stilen stadig er den samme, nu hvor Andersen Bakery har overtaget biksen, men da Løgismose havde en hotdogbiks ved Tivoli, var jeg forbi et par gange til en gourmet-dog med brioche, karljohanmayo og hvad ved jeg – og så selvfølgelig også en af de skønne chokolademælk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Puuuuha det lyder godt. Hvorfor hvorfor hvorfor har jeg aldrig været der?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  De laver også en drikke koldskål, har dog ikke smagt den. men den er set i superbrugsen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Den må vi da vist hellere få testet en dag! Og så tjekker jeg lige superbrugsen næste gang, jeg er i nærheden af en. Kommer der dog sjældent, da der ikke ligger en god én i nærheden af mig.. Må teste den nær mit arbejde i stedet! Tak for tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefanie

  Jeg tror jeg har købt den i døgnnetto eller netto engang…og nu fik jeg lyst til en…ahmenam

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Jeg har også lyst til én nu! Har også hørt rygter om, at de havde den i døgnnetto, men har endnu til gode at se beviset!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura E

  Det lyder godt! Er heller ikke til for søde søde sager. Jeg vidste ikke der fandtes en egentlig Løgismose butik – hvor ligger den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Så skal du helt klart prøve den her. Den er selvfølgelig sød eftersom det er en kakaomælk og der er sukker i. Men lige tilpas til min smag. Løgismose ligger på Toldboden nede ved kastellet/Esplanaden helt ned til vandet. Se hjemmesiden her.. Adressen står forneden: http://www.loegismose.dk/delikatesser/
   Må dog advare om at der er mange gode sager – billigt er det dog ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura E

   Det lyder virkelig rart og farligt med den butik – dén må jeg forbi! Og har prøvet kakaomælken nu – den var dejlig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super smart størrelse. Når man liiige har lyst til lidt choko 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ja det er nemlig rigtigt dejligt, at man også kan få chokomælken i lille størrelse. Er ikke fan af den der “mere-er-bedre”-tendens vi ellers har set meget til.
   0,2 liter var lige hvad jeg havde brug for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  Vi er også store fans herhjemme, efter at har fået den til brunch på Nimb (før de satte prisen op – grrrr!)
  Støder dog sjældent på den hvor jeg bor, så den bliver købt engang imellem, når jeg er i KBH.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BORNHOLMS BOURGOGNE