SMUK SMUKKERE STENBIDERROGN

AND THE WINNER IS…

Så er der blevet trukket en vinder i vores Bownty.com-konkurrence! Det var så hyggeligt at læse alle jeres bud på, hvad I ville bruge præmien på. Kæft hvor er I søde og betænksomme over for kærester, veninder og familie. Men hey, god mad smager bedst i godt selskab, så vi kan sagtens forstå jer! 🙂

Den heldige vinder af 500 kr. til Mad&Drikke-oplevelser hos Bownty.com er netop blevet annonceret på vores facebook-side. Smut lige ind og se om det var dig (og du skal da ikke føle dig for fin til at like vores side, hvis du ikke allerede har gjort det – her opdaterer vi med små anekdoter om indlæg, smagninger, besøg hos gode madfolk og meget mere :-))

Vinderen bliver kontaktet direkte af Bownty.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUK SMUKKERE STENBIDERROGN