MORGENMADSSALAT
Clausen er blevet særligt glad for salat om morgenen. Derfor finder man ham ofte hakkende i køkkenet i døgnets tidlige stunder. Det er ikke noget jeg klager over.
Fredag stod den på blødkogt æg med urtesalt, rugbrød med rester af gyros-pølser fra aftenen før, et glas friskpresset grapejuice med ingefær og så en laber superknasende morgenmadssalat bestående af tomat, agurk (minus skræl og kerner), gulerod, radise og forårsløg.
Salaten blev forkælet med lækker italiensk olivenolie og en skøn eddike (de bedste i huset) samt lidt salt og peber.
Det er altså overraskende lækkert med sådan en omgang grønt til morgenmad. Er det noget I gør jer i?
Mmm det ser rigtig lækkert ud. Vi er desværre lidt dovne om morgnen når det kommer til morgenmad. Vi spiser “bare” havregryn. 😛 Men det kunne være man skulle kaste sig ud i at være lidt mere kreativ med morgenmaden.
/Louise