SUPER SPRØD (OG SUND) SALAT

MORGENMADSSALAT

 photo morgenmadssalat_zps3bca88c2.jpg

Clausen er blevet særligt glad for salat om morgenen. Derfor finder man ham ofte hakkende i køkkenet i døgnets tidlige stunder. Det er ikke noget jeg klager over.

Fredag stod den på blødkogt æg med urtesalt, rugbrød med rester af gyros-pølser fra aftenen før, et glas friskpresset grapejuice med ingefær og så en laber superknasende morgenmadssalat bestående af tomat, agurk (minus skræl og kerner), gulerod, radise og forårsløg.

Salaten blev forkælet med lækker italiensk olivenolie og en skøn eddike (de bedste i huset) samt lidt salt og peber.

Det er altså overraskende lækkert med sådan en omgang grønt til morgenmad. Er det noget I gør jer i?

6 kommentarer

  • Mmm det ser rigtig lækkert ud. Vi er desværre lidt dovne om morgnen når det kommer til morgenmad. Vi spiser “bare” havregryn. 😛 Men det kunne være man skulle kaste sig ud i at være lidt mere kreativ med morgenmaden.

    /Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie

      Hej Louise. Jeg er også tit doven med morgenmaden (spiser en del havregrød, men det føles nu ret nemt at lave). Heldigvis har jeg en morgenmadsaktiv kæreste, som jeg kan nasse på 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Jeg gør kun noget ud af morgenmaden, hvis det er special occasion. Fx hvis jeg får veninder eller familie på besøg. Ellers står den på havregrød med kanelsukker i hverdagene og ristet rugbrød i weekenderne.

    Er der egentlig en speciel grund til at I fjerner kernerne fra agurken? Det har jeg efterhånden set flere steder, men jeg forstår det ikke helt 🙂

    Kærligst, Mie // http://madmedmie.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie

      Jeg er også nede med havregrød! Jeg fjerner ikke altid kernerne i agurken, men det gør at salaten ikke bliver så “våd”, men i stedet mere knasende. En god afveksling fra agurk med kerner – ligesom at gulerødder kan føles anderledes at spise alt efter om de er hakket eller høvlet..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker at spise rester til morgenmad, så får salat til morgenmad, hvis jeg fik det dagen før, men ellers ikke (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie

      Uh det er også smart med restesalater – og rester til morgenmad i det hele taget. Er særligt fan af kold lasagne til morgenmad, men kød- og salatrester er også godt! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUPER SPRØD (OG SUND) SALAT