ER DU ÆGTIVIST?

TIP: NU KA’ DU FÅ RAMSLØG I NETTEREN!

 photo ramsloslashg2_zps7e128f3b.jpg photo ramsloslashg_zps9fcfa773.jpg

Ja, altså – jeg ved faktisk ikke om det sådan er blevet en del af standard-sortimentet – men da jeg stikkede hovedet ned i min lokale Frederiksberg-Netto her i lørdags, lå den her lille bakke ramsløg og lokkede – direkte fra den danske skovbund, og til den nette pris af 12 kroner!

Jeg skyndte mig at transformere en god tredjedel af bakken til en virkelig læks pesto-olie sag, der udover ramsløg bestod af en håndfuld persille, et fed hvidløg, et godt skvæt citronsaft, lidt reven citronskal, god olivenolie, salt og peber – alt sammen blendet sammen for fuld drøn til jeg havde en god lind ramsløg-persille-olie. Og lover at vende stærkt tilbage med et tip til, hvad den kan bruges til! 🙂

 photo ramsloslashg4_zpsb97739fd.jpg photo ramsloslashg3_zps54fafaed.jpg

2 kommentarer

 • Julie

  man kunne også bare plukke dem helt gratis alle steder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hej Julie
   Yes det kan man! Jeg er selv lige kommet hjem med et par håndfulde fra Snekkersten. Men nogle dage er Netto bare nemmere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DU ÆGTIVIST?