DANSKE HVIDE ASPARGES MED SAUCE MOUSSELINE

ET STYKS INSTA-LIV

 photo instaweek1_zps9bd6eda3.jpg

Tænkte at det var på tide, at jeg også sådan gevaldig late-mover agtigt viste et lille sneakpeak fra mit liv på Instagram. Ligesom Julie tidligere her på bloggen har berettet om hendes Insta-kærlighed, kan jeg også blankt erkende, at jeg er gevaldig hooked på det fine lille sociale billedmedie. Det er både enormt hyggeligt at have sit eget fjernarkiv over de ting man render og foretager sig, men Instagram er også ret fantastisk fordi man får lov til at få en lille flig af sine venner og (særlig blog)bekendtes hverdag. Så man altid lige har styr på hvem der har været på en dejlig eksotisk – og misundelsesværdig solbestrålet – ferie et sted, hvad, hvem har fået til aftensmad, og hvem der har spist på den og den restaurant, festet hele natten eller fået serveret morgenmad på sengen af kæresten.

For mit eget vedkommende står Instagram sjovt nok ret tit i madbloggerlivets tegn. Og de sidste par uger er ingen undtagelse, selvom der også er ret meget helt almindelig Emilie-hverdag at finde mellem champagnesmagningerne og restaurantbesøgene.

I forrige uge var jeg f.eks så heldig, at mit job og min madkærlighed smeltede sammen, da jeg for en kunde på arbejdet skulle arrangere et presseevent og vi havde de dygtige folk fra Madeleines til at kreere en fantastisk sommermenu med bland-selv gulerodstatar og snit-din-egne-grøntsager suppe. Ligesom jeg – og de to andre blogdamer – også havde fornøjelsen af at kigge forbi åbningen af Hellmanns fine pop-up container deli på Nytorv, hvor den stod på pulled pork- og ‘free range egg mayo’-sandwich skyllet ned med en vaskeægte dele-Cola.

 photo instaweek2_zps9a2daa65.jpg

Og minsandten om jeg ikke også lige nåede at squeeze en omgang champagnesmagning og preview af smukke champagne- og vinglas fra Riedel ind i de forgangne ugers program, hvor den også stod på smukt indpakket og vanvittig velsmagende chokolade og ægte engelsk cider hjemme hos de søde mennesker bag Chocolate and Love.

Og ikke mindst trodsede jeg både vejr og vind og spiste store softices fra Hansen på Bryggen – og forsøgte stædigt at fuldføre en grillaften uden hverken grill eller sol i baggården med gode venner.

 photo instaweek3_zps6a2cc7a7.jpgOg som rosinen i pølseenden kunne jeg i mandags fejre min fars fødselsdag på nyåbnede Entré på Godthåbsvej, hvor den stod på de rareste sommerlige hvide asparges, rygeostcreme og vesterhavsrejer samt en gedigen god tartar med maltchips og ramsløgsmayo skyllet ned med meget rustikke og rare fritter som nærende tilbehør, hvorefter aftenen da liiige skulle sluttes af på Bertels på Falkoner Allé, der ligger alt for farligt tæt på min lejlighed og serverer alt for vanedannende gode kager….

Hvis I skulle have lyst til at følge med i mine madblogger- og overspisningsudskejelser på Instagram, så kan jeg findes, hvis man leder efter @emiliehj!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANSKE HVIDE ASPARGES MED SAUCE MOUSSELINE