TIP: HYLDEBLOMSTER - DET ER NU!

ROSKILDE FESTIVAL – MAD, MUSIK OG MODE – HIPHOP’EREN!

 photo peter-ulven.jpg

Vi fortsætter vores lille hyggesamarbejdsprojekt sammen med musikbloggen MusikLarm og modebloggen Sorthed og denne gang handler det om hiphop’eren. Jeg er selv svært glad for hiphop – men hvad spiser sådan én egentlig (okay okay, vi ved godt det bliver lidt stereotypt, men leg nu bare med, for det er i princippet spiseanbefalinger til os alle, vi disker op med – lidt tematisering skader jo ikke)?

En vaskeægte Roskilde hip-hop’er vil garanteret været svært glad for en ordentlig burger (eller to!) – og her disker Haché Gourmet Burgers op med nogen af de bedste af slagsen!

 photo hache-gourmet-burger-roskilde.jpg

Haché
Hos Haché kan du bl.a. sætte tænderne i alt fra den klassiske bacon cheese burger med cheddar og røget bacon, en spicy chili burger stoppet med jalapenos, chilimayo og spicy olie eller hvorfor ikke en old school klassisk burger med bløde løg! Og er man hip hop’er af den vegetariske skole, er der selvfølgelig også hjælp at hente i form af en portobello burger med gedeost eller rødbedeburger med persille og peberrod. Og så må man ikke glemme at bestille Hachés gode fritter til – og ikke mindst den fantastiske røget chili mayo!

Haché ligger i Camping East/Agora L området

 photo hache-fritter.jpg

Og for at blive i burger-genren, så er der også hjælp at hente for den sultne hiphop’er i Bycenter Øst, hvor Roskilde klassikeren Mummbai har fået en lille søsterbod, der disker op med ultra-amerikansk inspirerede burgere døgnet rundt.

Burger in a hole
Fra morgenstunden kan man hos Burger in a hole f.eks. nyde en tømmermændsfordrivende brunch burger – og op af dagen er der både vegetar burger og Pulled Pork barbecue burger på menuen – og selvfølgelig kan hiphopperen skylle burgeren ned med læskende milkshakes.

Burger in a hole ligger i Bycenter Øst

Er man til gengæld hiphop’er af den mere sundhedsfokuserede (og måske særligt kvindelige) type, så er boden The raw tribe i festivalens nye Food Court måske værd at svinge forbi.

The raw tribe
Hos The raw tribe kan hiphop’eren f.eks. snacke i vegiruller med teriyaki sovs og slutte af med en omgang Browniebabes-kager af dadler boghvede kokosolie kakaosmør.

The raw tribe ligger i Roskilde Festivals Food Court på indre plads i forlængelse af Gloria-området

Og husk at du henne hos Musiklarm kan få verdensklasse tips til, hvad Roskilde-hiphopperen skal lytte til på årets festival. Ligesom at Sorthed lige nu guider dig sikkert igennem, hvordan du skal style hip-hop looket Roskilde-style!

Og så kan vi da passende lige slutte af med Emilies bedste forsøg på at være Roskilde hip-hop’er under sidste års festival. Selvom den røde neglelak og det skidte forsøg på at kaste håndtegn nok afslører, at det ikke lige er hop hop stilen, hun rocker allermest til hverdag 😉

 photo 47a3125c-8e09-4935-85aa-714787bc672a_zps918dac81.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: HYLDEBLOMSTER - DET ER NU!