MEXI NIGHT

AKTUELT ØKOTIP

 photo oslashkotip_zps186d84d5.jpg

Ahh, der er lidt stille på bloggen for tiden. Vi regenererer efter Roskilde, holder ferie og nyder solen. Om ikke så længe rykker 2/3 af bloggen til Berlin for en lille stund og vi har allerede planlagt en masse steder der prøvespises, så mon ikke der kommer lidt Berlinertips inden alt for længe.

Men for nu skal I bare have et yderst aktuelt økotip. Irma har nemlig 25% på AL økologi (og vin) både i dag og i morgen. Ovenfor ser i Clausens og mit indhug i Irmas økohylder. Det er perfekt at få fyldt lidt op på lageret, når der er penge at spare! 🙂

Go fetch!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEXI NIGHT