VINDER AF SVANSØ GOODIEBAG!

COUNTDOWN RF13: APP IT UP!

 photo appetizer01_zpsffddcb84.jpg

I dag åbner Roskildes festivalplads og det hele starter for alvor. Selvom campingdagene også er med både musik- og madtilbud, så er det torsdag til søndag, der er rent slaraffenland på begge fronter. Veninderne landede dernede i går – og mig og maven tøffer frem og tilbage til Dyrskuepladsen fra i morgen. Jeg glæder mig! Selvom jeg også er lidt spændt på hvordan Roskilde Festival ser ud fra en 7. måneds graviditet..

Indtil videre har jeg kun én koncert planlagt, men en masse madoplevelser venter mig. Vil du have lidt tips til hvad der kunne være spændende, så tjek G&Gs tre Roskilde-anbefalinger her, her og her.

 photo appetizer02_zps280c7860.jpg

Og så vil jeg virkelig anbefale dig at downloade Roskilde Festivals mad-app “Appetizer”. Den har i år fået en ordentlig overhaling og er blevet supercool at se på, og helt sikkert også superanvendelig! Her har du mulighed for at tjekke kortet med alle madtilbud ud, samtidig med, at du kan se hvor du selv befinder dig. Derudover er der en nem og brugbar oversigt over festivalens madevents OG sidst men ikke mindst en vildt fin “Food finder”, hvor du efter forskellige kriterier kan søge efter mad: Skal det være lige i nærheden, skal det være anti-junk, skal det bare være en hurtig bid mad osv. Jeg glæder mig til at bruge app’en lige om lidt.

Hvis du er på instagram og har lyst til at bidrage lidt til løjerne, så tag dine madbilleder med et #rffood. Er du til madevents og foreviger, hvad der sker, så brug #morethaneating. Og har du lyst til at få blandet lidt gode madshots i din feed, så kan du følge mig på @djuliwood, hvor jeg vil forsøge at opdatere løbende om alt det jeg indtager og oplever. Mon ikke også de to andre gafler @emiliehj og @liseholdt kunne finde på at smide et madbillede eller to op i løbet af de kommende dage 🙂

Derudover vil jeg anbefale, at du også følger @mettelindgaard (som sidste år anmeldte forskellige madboder på insta!), @sofiebentzen (www.healthjunkie.looklab.dk), @emilysalomon (www.emilysalomon.dk) @anneauchocolat (www.anneauchocolat.dk) er ligesom jeg blevet medieakkrediteret og er helt sikkert også værd at følge (det er de i øvrigt også alle sammen uden for Roskilde-sæson). Sidst men ikke mindst er Roskilde Festivals egen madstrateg (som er denne måneds madkommunikatør hos Mad&Medier), Mikkel Sander kommet på insta og kan formentlig give et hint om hvordan tingene ser ud “Behind the scenes” på @sandercph.

Er der nogle steder I bare skal spise på årets Roskilde Festival? Så smid gerne et tip nedenfor, så vi alle kan nyde godt af de gode madtilbud!

God festival!!

2 kommentarer

 • Jeg har allerede været nede i P ved mumbaii – indian street food, og jeg fik “the chicken” som er kylling tikka masala med ris, og det var altså virkelig godt! helt klart værd at prøve 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Fedt at høre, Anna! Jeg har også hørt gode ting om deres morgenmad og kunne godt selv være klar på en mangosmoothie! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDER AF SVANSØ GOODIEBAG!