CREMET KOLDSKÅL MED 3X CITRUS - UDEN ÆG

VINDER AF SVANSØ GOODIEBAG!

 photo Svansoslash_cookoff1_zps10f38d41.jpg

Så er Svansø-konkurrencen afsluttet og vi har trukket en vinder med hjælp fra vores ven, Random.org. Vinderen blev – trut trut truuut – Ida, som har lagt nedenstående kommentar, og som har fået direkte besked. Tillykke, Ida! Vi håber at du bliver lige så glad for goodiebag’en, som vi blev for vores! photo randomsvansoslash_zps4dcde057.jpg

 photo svansoslash02_zps36693e49.jpg

Selv biksede vi nedenstående tallerken sammen ud af de mange lækkerier, vi fik tilsendt fra Svansø. De har virkelig et bredt sortiment og aftenens madlavning blev derfor virkelig en øvelse i begrænsningens kunst. Hver gang vi kigger på billederne, får vi alle tre lyst til at spise det hele én gang til – og det må da siges at være tegn på at opskrifterne var en succes! Du kan finde opskrifter på deller, dips og tabouleh lige her.  Vores opskrift fik da også hele 499 likes på Svansøs facebook-side. Tusind tak til alle jer, der har stemt på os!

 photo svansoe16_zps5b3713a4.jpg

Vinderen af opskriftskonkurrencen blev vores gode kollega-blogger Cute Carbs med nedenstående drøm af en marengslagkage. Tillykke til Tóra med en meget velfortjent sejr (vi vidste bare, at det ville blive svært at slå en kage fra hende!)! Du kan finde opskriften lige her. For at se de andre lækre opskriftsbud i konkurrencen, så smut ind på Svansøs facebook-side og lad dig inspirere!

 photo marengkage_blaabaer_2_zps6d0dae21.jpg

Indlægget er sponsoreret, men er som altid et udtryk for vores egne meninger og holdninger 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CREMET KOLDSKÅL MED 3X CITRUS - UDEN ÆG