KØB KØD FRA KØER PÅ GRØNT GRÆS

SUPER CIDER-EDDIKE

cider-vinegar1Nu har denne her fætter efterhånden boet hjemme hos mig i ret så lang tid – faktisk siden foråret engang – så nu må det også være mere end på tide, at jeg beretter lidt om den! Jeg var så heldig at få den med hjem fra et herligt bloggerarrangement arrangeret af de gode mennesker bag Chocolate and Love og The Cider House – og det var så sidstnævnte, der donerede cider-eddike fætteren.

The Cider House importerer en masse gode – og RIGTIGE engelske ciders til det danske marked (ikke noget sukkersødt ciderstads her!) og det er vist egentlig ikke fordi, at de gør sig monster meget i eddiker, men tro mod deres cider-kærlighed har de også taget denne Burrow Hill Cider Vinegar med i sortimentet – og det kan man kun være gevaldig glad for! Siden dens indtog i mit køkken er den blevet brugt til utallige salater, dressinger og tilsmagning af diverse saucer og gryderetter – og dens fine let sød-syrlige cider æbleagtige smag, slår det meste jeg før har smagt fra denne type eddiker!

Havde jeg nu været en god og overskudsagtig blogger, så havde jeg lige smidt en masse smukke billeder af masse smukke salater, hvor eddiken havde været brugt, ind i dette indlæg – men i disse dage er jeg snarere en arbejdstravlhed-møder-altid-dårligt-timet-ferie blogger, og derfor må I nøjes med disse billeder af den fine flaske. Jeg lover højt og helligt at supplere med en lille anekdote om cideren i fremtidige salat-indlæg, hvor den har været i aktion:)

The Cider House oplyser, at Løgismose blandt andet forhandler en række af deres brands, så mon ikke man kan finde Burrow Hill cideren her. Ellers kan man lure flere forhandlere her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KØB KØD FRA KØER PÅ GRØNT GRÆS