MEXISALAT

VINDER AF SVANSØ JAMBAKE-GOODIEBAG

cute-carbs_cheesecake_blaabaerBillede fra CuteCarbs af Tóras flotte vinderkage – en klassisk cheesecake med blåbærtopping


Efter en hård “kamp” på flere uger er der endelig faldet afgørelse i Svansø JamBAKE konkurrencen, hvor vi har dystet med vores søde Bloggers Delight medbloggere, CuteCarbs, Smagsløjer og Det skal smage af noget, om at lave den fineste og flotteste kage med Svansø produkter. Og den heldige vinder af bloggerkonkurrencen blev den søde og kagekyndige Tóra fra CuteCarbs, hvilket må siges at være ret så passende og velfortjent med den fine kage hun havde kreeret!

Dog kunne vi her på G&G næsten smage sejren, og kom ind på en (hvis vi selv skal sige det:)) flot andenplads i konkurrencen med denne nemme og lækre blåbær-cheesecake.

Men der var jo ikke kun en heldig vinder blandt os bloggere, der var heldigvis også præmier i form af Svansø goodiebags, at vinde til vores søde læsere.

Her på G&G tog vi endnu engang random.org i brug for at finde en vinder, og det blev denne gang til det fine tal nr. 18.

Bag tallet 18 gemmer sig en kommentar fra vores trofaste læser Sofie, der næsten ikke kunne vælge en favoritkage med marmelade – det endte på et ‘tie’ mellem hindbærsnitter med mormors hjemmelavede hindbærmarmelade og den klassiske roulade!

Vi kontakter Sofie per mail for info om tilsendelse af goodiebagen fra Svansø.

Sponsoreret indlæg, men som altid udtryk for vores egne meninger og holdninger! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEXISALAT