RIMELIGT GUDDOMMELIG ÆBLE-JORDSKOK-MOS

JULEFORKÆLELSE: KALENDER OG KONKURRENCE COMING UP

 photo hotelchocolatjul02_zps8c8fcc78.jpg

Julen nærmer sig og det er på høje tid at få sikret sig lidt hverdagsforkælelse i december måned. For noget tid siden modtog jeg denne ret så smukke julekalender fra Hotel Chocolat og den er nu blevet sat frem, så den er HELT klar til d. 1. december.

Da Clausen så den, truede han straks med at nå at spise hver dags chokolade, før jeg kom ud af fjerene (bliver som regel vækket af en sulten baby, så jeg kommer altid senere op end ham). Meeen så kunne jeg jo glædeligt fortælle, at kalenderen er en julekalender for to, således at der er to stykker chokolade for hver dag! Faktisk helt perfekt, da vi tidligere har delt julekalendre med lidt blandet tilfredshed til følge (jaja man er vel chokoladeglad!) 😉

Har man ikke nogen makker at dele kalenderen med, skal det bestemt ikke gøres til et stort problem. Jeg er sikker på, at man godt kan ofre sig og klare at spise begge chokolader! Nu er jeg jo en lovlydig kalenderspiser, så jeg kan desværre ikke fortælle hvordan chokoladen i kalenderen smager. Jeg tør dog godt love at det er kvalitetssager der gemmer sig bag lågerne, for alt hvad jeg har smagt derfra har været af virkeligt høj kvalitet!

Uanset om det bliver denne eller en anden god chokoladejulekalender du falder for, så kan jeg altså svært anbefale at anskaffe sig sådan en sag til at forkæle juledagene. Når det er god kvalivare behøver man heller ikke så meget.

Derudover vil vi her på Gane&Gaffel også sørge for lidt ekstra julemånedsforkælelse. Vi brygger nemlig på en fin adventskonkurrence til jer med nogle af de produkter, der har gjort et særligt godt indtryk på os i 2013. Glæd jer! Og kig forbi på søndag d. 1. december, hvor første konkurrence skydes i gang!

 photo hotelchocolatjul01_zps889e8b48.jpg

(PS. Hvis du endnu ikke har besøgt Hotel Chocolat kan det altså bestemt anbefales! Her sælges både masser af lækker chokolade, diverse nytænkende kakaoprodukter, mad, varme drikke og en plejeserie lavet på kakaosmør. Du finder Hotel Chocolat på Strøget ned mod Kgs. Nytorv, nærmere bestemt Østergade 13.)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIMELIGT GUDDOMMELIG ÆBLE-JORDSKOK-MOS