ADVENTSKALENDER #2 ASA TRADING KRYDDERIER

4-STJERNET HOTELLÅGSUS I SINGAPORE

drinkspa%cc%8ahotelletbloggerisingapore
Selvom det efterhånden synes at være evigheder siden, at jeg var i Singapore, så kan man (særligt godt på sådan en grå decemberdag i Danmark) sidde og drømme sig lidt tilbage til al den fantastiske luksus, som Singapore-turen bød på i form af sol, varme, dejlig mad og ikke mindst det virkelig tjekkede hotel, som vi blev tjekket ind på!

Og hotellet var faktisk så rart, at det fortjener et lille blogindlæg i sig selv. For selvom vi på turen også blev udsat for sightseeing på en række andre voldsomt luksuriøse – og sikkert også gevaldigt dyrere hoteller – end vores eget, så må jeg indrømme, at Park Royal on Pickering (som vores hotel hed) klart vandt prisen for at være det, der passede bedst til mine skandinaviske ‘smagsløg’.

bloggerisingapore13 bloggerisingapore17

Udover, at det har en ‘grøn’ profil med næsten regnskovslignende plateauer hele vejen rundt om hotellet, så var værelserne dejligt enkle og simpelt indrettet – og en lille finurlig detalje med badekar midt i værelset og med udsigt ud over byen. Rimelig tjekket!

vaerelset

Nå ja – og så er jeg jo slet ikke nået til den vildt tjekkede ‘infinity pool’, der havde udsigt over ‘downtown’ Singapore, og som Emily, Acie og jeg heldigvis nåede at hoppe i en del morgenener inden dagens program. Noget man godt kunne vænne sig til, skal jeg hilse og sige! Som om at Frederiksberg svømmehal alligevel ikke er helt det samme længere;)

poolen3poolen2poolen

Og så var morgenmadsbuffeten simpelthen überfantastisk. Faktisk så fantastisk, at jeg mindst måtte indtage to tallerkener morgenmad hver morgen – ikke så godt for bikiniformen skulle jeg hilse og sige, men ret så godt for madglæden:) Der var kokke, der stod og stegte omeletter og æg til en, der var en stor frugt og müslibuffet, stegte kartofler, røræg og bacon, alt man kan ønske sig udi kager og bagværk og selvfølgelig også en asiatisk “ø” med dumplings, misosuppe, stegte ris og hvad man eller kunne drømme om på den konto!

bloggerisingapore15bloggerisingapore14bloggerisingapore5

Nå, nu bliver jeg nød til at slutte det her indlæg, hvis jeg ikke skal blive mere misundelig på mig selv end højst nødvendigt:) Skulle nogen af jer sidde derude og pønse på en Singapore-tur, kan jeg berettet at et dobbeltværelse på Park Royal on Pickering koster fra ca. 1.500 kroner per nat ifølge hotels.com – og det ligger mere præcist lige her:

3 Upper Pickering Street,
Singapore,
059413 Singapore

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENTSKALENDER #2 ASA TRADING KRYDDERIER