VERDENS BLØDESTE CHOKOLADEBOLLER

THE FINEST TEAS OF THE WORLD

verdensbedstete3
Ja, det må man jo sige er en noget prætentiøs overskrift, men ikke desto mindre er det ‘sloganet’ for TWG Tea company, som jeg stødte på under Singapore-turen i oktober. Eftersom Singapore er kendt som et af verdens største “fragt-hubs” og ikke mindst kendt for – siden meget gamle dage – at fragte te rundt i verdenen, så var te et af de eneste ‘must buys’, der stod på min Singapore shoppingliste.

Og da jeg så i det gigantiske ION Orchard shopping mall rendte ind i TWG’s fine butik, så tænkte jeg, at jeg hellere måtte slå til. Det viste sig at ende i en lettere stresset Mister Bean’sk agtig oplevelse, da det tog en evighed at måle og veje og pakke sagerne (jeg havde valgt en klassisk ‘French Earl Grey’) og der var en hel turistbus af bloggere, der ventede på mig. Mindre stresset blev det ikke af, at regningen for sådan ca. 250 gram te og en dåse landede på den nette sum af 300 kroner. Hmmm, tænkte jeg – det SKAL virkelig være en go’ te til den pris…

Men jeg måtte jo vente lidt i spænding, da jeg først kunne brygge den ved hjemkomsten til København. Og heldig, heldig, heldigvis, viste det sig, at teen nok er noget nær den bedste te, jeg nogensinde har smagt! Den smager en anelse af Tante Te’s ‘blue earl grey’ og min anden yndlingste – Laduree’s Marie Antoinette – og er bare blød, rund og hverdagsagtig go’.

Til gengæld har det vist sig stort set umuligt at opdrive TWG’s teer udenfor Asien, hvilket må siges at være mindre heldigt – Øv bøv! Er man dog i London kan man være heldig at finde den i Harrods – eller i USA – i Dean & Deluca. Jeg kan derfor kun på det kraftigste opfordre andre med-tedrikkere til, at tage sig tiden (og pengene) til at hapse en omgang af teen med hjem fra det asiatiske, hvis man spotter en TGW butik på sin vej der:)

verdensbedstete2 verdensbedstete

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS BLØDESTE CHOKOLADEBOLLER