(MAD)GUIDE TIL NEUKÖLLN, BERLIN

NY YNDLINGSKOP OG VIRKELIGT DEJLIG THE

 photo kopogthe01_zpsa8d0b88c.jpg

Vil bare lige vise jer denne supersmukke kop, som jeg fik i adventsgave af min mor (jeg fandt den under noget julegaveshopping, og min mor var sød straks at slå til og forære mig den. Hej forkælede unge! :-)).

Har over de seneste par år udviklet en stor stor kærlighed for service af forskellige art. Og jeg kan glædes. Sådan RIGTIGT glædes ved en smuk tallerken eller en kop, der ligger godt i hånden. Denne kop har en perfekt “kop-kaffe-størrelse”, en sød lille hank og et utroligt smukt print, synes jeg. Poetisk, melankolskt og finurligt på samme tid. Den er fra Marimekko og kan findes lige her.

 photo kopogthe02_zps44569544.jpg

Ved siden af har de her to bokse the fra mærket Shoti Maa , som jeg fik tilsendt til test fra Urtekram, fået lov til at stå og trone. Det har de dels fordi de er ganske nydelige at se på, dels fordi jeg opdagede, at begge bokse pludseligt var halvtomme. De er nemlig begge blevet mine go-to-theer her på det seneste. De smager skønt, og jeg er særligt vild med “Fyr og flamme” til venstre, som er med kakaonibs, nelliker, chili, mynte og kanel. Den har en dejligt varm og krydret smag. Perfekte til kølige vintermorgener og mørke dittoaftner. Life of wings til højre er med fennikel, kardemomme og orange samt hints af citrongræs, lavendel og anis. Den er lidt lettere i udtrykket og ikke så in-your-face, men den vokser virkeligt ved nærmere bekendskab. Dejlig mild og alligevel med masser af smag.

Urtekram har sendt theerne på markedet her i januar og de fås til 30 kr blandt andet i SuperBrugsen og Kvickly. De kan varmt anbefales som et varmende treat i kulden.

Hov og se så lige hvad jeg faldt over, da jeg skulle finde et link til koppen. Mere i samme serie. Synes det er noget af det flotteste malede service jeg har set længe og drømmer nu om, at føje lidt til min voksende samling. Fx denne smukke “landskabs-tallerken“, denne blå “uvejrs-tallerken“, der matcher koppen – eller måske man skulle kaste sig over én med solskin på.

 

3 kommentarer

 • Hmm, jeg skal da vist i Kvickly og shoppe the i morgen! Det lyder sørme godt med begge de theer. Smiler af genkendelse ved glæden over den perfekte kop eller tallerken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hej fru Kofoed. Jeg forsøgte faktisk at hamstre lidt Shoti Maa med til Rom, men min Kvickly havde ikke theen på hylderne (endnu?). Ævs. Håber du finder den og kan lide det, du smager 🙂 Og ja altså. Det er jo skørt så svært glad man bliver for den helt rigtige kop/tallerken/gaffel!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må jeg prøve:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(MAD)GUIDE TIL NEUKÖLLN, BERLIN